Samsunspor'un Süper Lig'deki hedefi belli oldu!

8 haftalık performansla sezona şimdiden damga vuran Samsunspor’un hocası Thomas Reis’ten camiaya mesajlar Alman hoca, “Söylediklerim sıkıcı gelebilir ama...

Trendyol Süper Lig'in ilk sekiz haftasında takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Thomas Reis, transfer yasağının kendileri için olumlu bir gelişme olduğunu vurguladı.

Deneyimli teknik adam, 51 yaşında, Alman hocaların Süper Lig'de başarılı olmalarının temel nedenini "disiplin ve kuralların netliği" olarak açıkladı. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig'deki hedefleri hakkında sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi:

‘Bitime çok uzun bir yol var’

"Son zamanlarda verdiğim bazı cevaplar sıkıcı gelmiş olabilir, ancak bugün de maalesef aynı şeyi söylemek zorundayım. En büyük hedefimiz ligde kalmak. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir gibi güçlü rakiplerimiz var. Belki bazı takımlardan daha fazla puan topladık, ancak şu an sadece sekiz maç oynadık. Sezonun sonuna kadar uzun bir yolumuz var, mümkün olduğunca çok puan toplamaya çalışacağız."

Benzer Videolar