Samsunspor-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe'de son dakika!

Fenerbahçe, Süper Lig 9’uncu hafta mücadelesinde Samsunspor’a konuk olacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'de Samsunspor'a konuk olacak. 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada sarı-lacivertliler 3 puan hedefliyor. Mücadelenin düdükleri, Muhammet Ali Metoğlu tarafından çalınacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Furkan Ürün ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Milli ara öncesi sakatlık yaşayan Çağlar Söyüncü ve Mert Hakan Yandaş'tan sevindirici haber geldi. İki futbolcu da son antrenmanda takımla birlikte tam olarak çalıştı ve Samsunspor maçında forma giymeye hazır.

Ancak Fenerbahçe'de soru işaretleri de bulunuyor. Fransız oyuncu Allan Saint-Maximin, son antrenmanda takımla birlikte çalışamadı. 27 yaşındaki futbolcunun sakatlığı nedeniyle durumu hafta sonu netleşecek.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic'in ilk 11'de yer alması bekleniyor. Savunmadan hücuma geçişlerde yaşanan zorluklar nedeniyle Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Kostic'i sol bek pozisyonunda görevlendirebilir.

Mourinho'nun Antalyaspor maçının ilk 11'inden birkaç değişiklik yapması bekleniyor. Mert Müldür ve Çağlar Söyüncü kulübede başlayabilir. İsmail Yüksek ve Maximin'in durumu da belirsizliğini koruyor.

Sarı-lacivertli ekibin muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

“Livakovic - Osayi Samuel, Djiku, Oosterwolde, Kostic, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, En-Nesyri"

Benzer Videolar