Sakatlıklar Savic'in yakasını bırakmıyor

Son olarak Atletico Madrid'de forma giyen ve sezon başında Trabzonspor'a imza atan tecrübeli stoper Stefan Savic, sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. İşte...

Trabzonspor, sezon başında Atletico Madrid'den ayrılan Karadağlı futbolcuyu kadrosuna kattı. 3 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu, yıllık 2,5 milyon avro garanti ücret ve 500 bin avro imza parası kazanacak.

Ancak futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kaldı. Trendyol Süper Lig ve Avrupa kupalarında sadece 6 maçta forma giyebildi ve toplam 449 dakika süre aldı.

- 3 kez sakatlık açıklaması

Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra, Karadağlı futbolcu ilk sakatlığını Süper Lig'in ilk haftasındaki Sivaspor maçında yaşadı. Maçın ikinci yarısında oyundan çıktı.

Daha sonra, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rapid Wien maçından önce sol bacak üst ön bölgesinde kas zorlanması teşhisi konuldu ve kadrodan çıkarıldı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Eyüpspor maçı öncesi ise sağ üst adalesinde gerginlik hissetti ve bu kez de kadrodan çıkarıldı.

Üçüncü sakatlığı ise Kayserispor ile oynanan erteleme maçında yaşandı. Sol üst arka adalesinde yaralanan futbolcu oyundan çıktı.

Tedavisine başlanan oyuncu, son 3 lig maçında da kadroda yer almadı. Henüz takımla çalışmalara katılamadı.

- Ligde 149, Avrupa kupalarında 300 dakika süre aldı

Savic, Süper Lig'de toplam 3 maçta 149 dakika süre aldı. Ligin ilk haftasında Sivaspor maçında 45 dakika, 5. haftadaki Beşiktaş maçında 90 dakika ve Kayserispor ile oynanan erteleme maçında 14 dakika sahada kaldı.

 

Karadağlı oyuncu, Avrupa kupalarında 6 maçta forma giydi. 1 maçta geç transfer olması, 1 maçta oynama izni olmaması ve 1 maçta da sakatlığı nedeniyle görev alamadı.

Rapid Wien ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında 90 dakika, St. Gallen ile oynanan UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında 90 dakika ve rövanş maçında 120 dakika olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 300 dakika süre aldı.

Benzer Videolar