Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 8.haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u konuk ediyor. 5 maçta 5 mağlubiyet alarak ligin 16. sırasında yer alan Rizespor'un...

Süper Lig'in 8. haftası, Çaykur Rizespor ile Antalyaspor arasındaki heyecan dolu mücadele ile başlıyor. Rizespor, ilk 7 maçında sadece 1 galibiyet elde edebildi ve rakip kaleye yalnızca 3 gol atabildi. Yeşil-beyazlılar şu anda ligde 16. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'ye evinde 2-0'lık skorla yenilen Antalyaspor, ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 8 puana ulaştı. Akdeniz ekibi, bu sonuçlar ile ligde 13. sırada bulunuyor.

RİZESPOR - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

8. hafta mücadelesi, Çaykur Rizespor'un Antalyaspor'u konuk edeceği heyecan verici bir karşılaşma olacak. Bu maçın düdüğünü Burak Pakkan çalacak ve saat 20.00'da başlayacak.

Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçı, beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, tod.com.tr üzerinden de maçı canlı izleme imkânı bulunuyor.

Muhtemel 11'ler:

Antalyaspor: Kenan, Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzunski, Larsson, Djenepo, Townsend, Samudio.

Çaykur Rizespor: Grbic, Halil İbrahim, Aliqulov, Mocsi, Taha, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic, Zeqiri, Olawoyin, Ali Sowe.

 

Benzer Videolar