Rigas Skola-Galatasaray maçının en yüksek iddaa oranları MİSLİ'de!

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray, bugün Letonya ekibi Rigas Skola’ya konuk olacak. Karşılaşmanın heyecanı ““Türkiye’nin...

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında puan kaybetmesinin ardından gözünü Avrupa Ligi'ne çevirdi. Lig Aşaması'ndaki ikinci maçında bugün saat 19.45'te Rigas Skola ile karşı karşıya gelecekler. Avrupa Ligi'nde ilk maçında PAOK'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak, Rigas Skola da ilk maçında FCSB'ye 4-1 kaybetmişti. Misli, Rigas Skola ve Galatasaray arasındaki bu mücadele için üyelerine "Şampiyon Oranlar" sunuyor.

Maç, Daugava Stadyumu'nda oynanacak. Letonya ekibi Rigas Skola, normal şartlarda 2.300 kişi kapasiteli LNK Sporta Parks'ta maçlarını oynarken, UEFA Avrupa Ligi maçlarını 10.000 kişi kapasiteli Daugava Ulusal Stadyumu'nda oynuyor. Deplasman tribününün en az 1.000 kişi kapasiteli olması bekleniyor.

Rigas Skola - Galatasaray karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Filip Glova yönetecek. Glova'nın yardımcıları Daniel Polacek ve Peter Bednar olacak. Dördüncü hakem ise Lukas Dzivjak.

Bu maç, Galatasaray için bir ilk olacak. Kulüp tarihinde ilk kez bir Letonya ekibi ile karşı karşıya gelecekler. Tıpkı Galatasaray gibi Şampiyonlar Ligi eleme maçlarıyla sezona başlayan Rigas Skola, 2. Eleme Turu'nda Bodo Glimt'e elenmiş ancak sonrasında Avrupa Ligi'nde iki tur geçerek Lig Aşaması'na kalmayı başarmıştı.

Rigas Skola, 2022-23 sezonunda Konferans Ligi'nde Başakşehir ile aynı grupta yer almıştı. Letonya'da oynanan maç 0-0 beraberlikle biterken; İstanbul'da oynanan maçı Başakşehir 3-0 kazanmıştı.

Galatasaray, bugün Rigas Skola karşısında Avrupa kupalarındaki 320. maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa kupalarında 319 maçta 114 galibiyet, 121 mağlubiyet ve 84 beraberlik elde etti. Galatasaray, Avrupa arenasında rakip fileleri 432 kez havalandırırken, kalesinde ise 477 gol gördü.

Galatasaray'da Muslera, Young Boys maçında yaptığı hareket sebebiyle 3 maç cezalı. Bu yüzden bu maçta da forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen'in de tedavisi devam ediyor ve bu maçta oynaması zor gözüküyor. Öte yandan Hakim Ziyech takımla çalışmalara başladı. UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Roland Sallai ise Rigas Skola'ya karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı son 13 maçın 11'inde karşılıklı goller atıldı. Rigas Skola'nın son 9 Avrupa maçının 8'i ise "2.5 Üst" oldu.

Misli yazarı Sabri Ugan, "Galatasaray'da Muslera cezası, Osimhen sakatlığı nedeniyle yoklar. Sallai Avrupa listesinde yer almıyor. Kaleci Günay Güvenç PAOK karşısında başarılı göründü. Ancak, Osimhen'in yokluğu Rigas Skola ceza alanı içindeki baskıyı etkileyecektir. Burada da Mauro Icardi'nin golcü kimliğinin devreye gireceğini düşünüyorum. Bu maç öncesinde Galatasaray'daki tek soru işaretim Barış Alper Yılmaz'daki gözle görülür form düşüklüğü. O da gününde olursa, farklı bir galibiyetten söz etmek yanlış olmaz. Rigas Skola, Letonya Ligi'nde lider ve yüksek bir kazanma alışkanlıkları hemen göz çarpıyor. Buna karşılık Galatasaray'la arasında yüksek bir kalite farkı var. Burada oran risk hesabı yaparak, Galatasaray'ın ilk yarıyı önde tamamlama ihtimalini ön planda tutuyorum. Sürprizim Gabriel Sara golü." diye yorumladı.

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Rigas Skola - Galatasaray maçının heyecanını "Türkiye'nin En Yüksek Oranları" ile daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar