Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran nerede balayı yapacaklar?

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran İtalya'da dünyaevine girdi. Çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğüne 60 kişilik bir davetli grubu katıldı. Öte yandan İtalya'da evlenen çiftin balayını nerede yapacakları da öğrenildi.

Müzik dünyasının sevilen ismi Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı klinik psikolog Emire Cansu Kurtaran ile hayatlarını birleştirdi. Çift, İtalya'nın büyüleyici Amalfi kıyılarında sade ve özel bir düğünle dünyaevine girdi.

Düğüne, çiftin en yakın aile üyeleri ve arkadaşlarından oluşan 60 kişilik samimi bir davetli grubu katıldı. Amalfi'deki muhteşem Villa Cimbrone'de gerçekleşen organizasyon öncesinde düğün hazırlıklarına yoğunlaşan çift, akşam saatlerinde sevdiklerinin katılımıyla başlayan törenin ardından özel bir akşam yemeğiyle keyifli vakit geçirdi.

Zarif ve şık bir düğünle evlenen çiftin balayı rotası ise Japonya olarak belirlendi. Reynmen, Loro Piana marka damatlığıyla, Emire Cansu Kurtaran ise Galia Lahav gelinliğiyle göz alıcı bir şekilde düğüne katıldı. Uzun süredir heyecanla düğün hazırlıklarını sürdüren çift, yeni hayatlarına Japonya'da romantik bir balayıyla başlayacak.

 

Benzer Videolar