'Real Madrid, Mbappe'yi aldığı için pişman!' Olay sözler…

İspanyol devi Real Madrid'le alakalı çarpıcı bir gelişme yaşandı. Los Blancos'un, Fransız süperstar Kylian Mbappe'yi kadrosuna kattığı için pişman olduğu iddia...

Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı'nın kaptanı olarak Real Madrid'e transfer oldu. Bu sezon, yıldız oyuncu 11 maçta 7 gol kaydetti. Ancak, Real Madrid'in Mbappe'nin Bernabeu'daki performansından memnun olmadığı iddia ediliyor.

**TECAVÜZ İDDİASIYLA SARSILDI**

Mbappe, uluslararası maç arası esnasında tecavüz iddiasıyla gündeme geldi. İsveç medyası, Real Madrid yıldızının bir polis soruşturmasının merkezinde olduğunu bildirdi. Fransız futbolcu, tatil için Stockholm'e gitti ve iddia edilen olay bir otelde meydana geldi. Hem Mbappe hem de avukatı iddiaları "iftira niteliğinde söylenti" olarak reddetti ve Real Madrid de oyuncuya desteklerini sundu.

**'REAL MADRİD PİŞMAN' SÖZLERİ**

İngiliz basınından Daily Mail, Colinterview'a konuşan gazeteci Romain Molina'nın "Mbappe'yi transfer ettiklerine pişman olduklarını" söylediğini duyurdu. Molina, "Onu getirdiklerine pişman oldular. Bunu garanti ederim. Bu konuda konuştum. Hiç de bekledikleri gibi olmadı. Bu Florentino Perez'in bir hevesiydi. Onu isteyen sadece Perez'di," dedi.

**'ONU TEK İSTEYEN PEREZ'Dİ'**

Molina, "Mbappe ile baba-evlat gibi bir ilişkisi var. Kulüp çok üzgün, öncelikle Mbappe'nin performans seviyesi beklenen düzeyde değil, soyunma odasında da durum pek iyi değil, ama bu Mbappe'nin suçu değil. Bence Real büyük bir hata yaptı. Mbappe, sezon öncesi hazırlık dönemi geçirmedi, Jude Bellingham'ın aksine anında oynadı. Mbappe'nin 25 yaşında fiziksel olarak nasıl olduğunu gördüğünüzde, bunu bana açıklayamazsınız. Onun 25 yaşında yaşadığı fiziksel düşüşü daha önce hiç görmemiştim."

 

Benzer Videolar