Real Madrid-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi)

Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon finalde karşılaşan Arda Güler’li Real Madrid ile Nuri Şahin’in başında olduğu Borussia Dortmund, kozlarını Santiago...

Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvası Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü hafta karşılaşmaları, bu akşam heyecan dolu maçlarla başlayacak. Geçen sezonun finalinin rövanşı niteliğindeki karşılaşmada Borussia Dortmund, Arda Güler'li Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da ağırlayacak. Dortmund, Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünde, 2 maçta 2 galibiyet alarak averajla grup liderliğini ele geçirdi. Real Madrid ise, 2 maçta 3 puan toplayarak 36 takımlı yeni formatta 17. sırada yer alıyor.

Real Madrid-Borussia Dortmund maçı, bu akşam saat 22.00'de, Santiago Bernabeu'da oynanacak ve TRT Tabii'den şifresiz yayınlanacak. Karşılaşmayı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Canlı skor takibi ve maçın tüm detayları haberimizde olacak.

Real Madrid-Borussia Dortmund maçını canlı izlemek için TRT Tabii dijital platformuna üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra TRT Tabii'nin internet sitesine tıklayarak canlı yayınları izleyebilirsiniz. Platformda, TRT 1, TRT Haber, TRT Spor ve TRT Çocuk gibi kanalların canlı yayınları da yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi'nin bu sezon 36 takımlı lig formatında düzenlenen üçüncü haftası, 22 Ekim Salı ve 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.

"Devler Ligi"nin üçüncü hafta maç programı:

22 Ekim Salı:

23 Ekim Çarşamba:

Benzer Videolar