Real Madrid – Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler ilk 11'de mi?

La Liga’da iki dev, El Clasico’da kozlarını paylaşacak. Şampiyonluğun iki büyük favorisi Real Madrid ve Barcelona, bu akşam saat Santiago Bernabeu’da karşı...

Futbol dünyasının en büyük rekabetlerinden biri olan El Clasico, bu akşam Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak. Dünya genelinde milyonlarca taraftar bu mücadeleyi heyecanla bekliyor. İki takım da şampiyonluk yarışında önemli bir adım atmak için bu maçı kazanmak istiyor.

Real Madrid - Barcelona maçının muhtemel 11'leri: 

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Milito, Rudiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Vinicius, Mbappe.

Barcelona: Pena, Kounde, Cubarsi, Martinez, Balce, Casado, Pedri, Yamal, Fermin, Raphinha, Lewandowski. 

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid ile Barcelona arasındaki bu büyük mücadele, bu akşam 22.00'de başlayacak. Maç, Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak ve S Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

LaLiga'daki durumları nasıl?

Maça giren Barcelona, 10. hafta itibarıyla 27 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Bir mağlubiyeti bulunuyor. Son şampiyon ve Arda Güler'in takımı Real Madrid ise ligde henüz yenilgi yüzü görmedi. 3 puan geride ikinci sırada yer alıyor.

Arda Güler hamle oyuncusu olacak!

Milli yıldızımız Arda Güler, büyük olasılıkla bu önemli maçta yedek kulübesinde başlayacak ve hoca Carlo Ancelotti'nin hamlelerinden biri olarak maçın ilerleyen dakikalarında sahaya girecek.

Önemli eksikler var

Real Madrid'de sakatlığı yeni yeni atlatan Davi Alaba, Dani Carvajal, Rodrygo ve kaleci Thibaut Courtois bu maçta forma giyemeyecek. Barcelona'nın en büyük eksiği ise, 1 ay önce sakatlanan ve sezonunu kapatan kaleci Marc-Andre ter Stegen olacak.

Real Madrid, son dört resmi maçında Barcelona'yı yenmeyi başardı. Bu rekabetin son 59 yılında sadece bir kez beş maçlık bir galibiyet serisi (2020-2022) yakalandı. Barcelona ise son 14 resmi maçın 10'unu kaybetti, sadece 4 maçtan galip ayrıldı.

Benzer Videolar