Rade Krunic'ten Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşım! Mağlubiyet sonrası yaptı yapacağını

THY EuroLeague'de dün akşam oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Beko evinde Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına da evinde konuk ettiği Sırbistan'ın Kızılyıldız...

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 3. haftasında Ülker Sports Arena'da Kızılyıldız'ı ağırladı. Maçta Sırp ekibi, ev sahibi sarı-lacivertlileri 76-57'lik skorla mağlup ederek Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk EuroLeague mağlubiyetine neden oldu.

'MUCİZEYDİ'

Fenerbahçe'de en yüksek skor 20 sayıyla Nigel Hayes-Davis'ten gelirken, Kızılyıldız'da ise Joel Bolomboy 18 sayı ile oynadı. Maç sonrası yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, "Sahada daha iyi olan taraf onlardı. Birçok alanda üstündüler, bizden daha hızlıydılar. Savunmamız iyiydi. Böylesine bir ortamda onları 80 sayının altında tutmak mucizeydi" dedi.

FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRDI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ancak beklentilerin altında kalan Rade Krunic, iki kulübün basketbol takımları arasındaki maçtan sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımla büyük yankı uyandırdı.

Krunic, Kızılyıldız'ın Fenerbahçe Beko'yu 76-57 mağlup ettiği maçtan, yine eski bir Fenerbahçeli olan Nikola Kalinic'in bulunduğu bir görseli kendi sosyal medya hesabında paylaşarak, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bosna-Hersekli futbolcunun bu hamlesi, sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maç sonucu: 57-76"
Benzer Videolar