Pompalı tüfekle hastaneyi basan kadın, çalışanları rehin aldı

Kahramanmaraş'ta Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nin acil bölümüne pompalı tüfekle giren B.G. isimli kadın, sağlık çalışanlarını tehdit etti. Psikolojik sorunları olduğu bildirilen B.G., güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı. Olay sırasında sağlık çalışanları korkulu anlar yaşadı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI TEHDİT ETTİ

45 yaşındaki B.G.'nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne girdikten sonra pompalı tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri B.G.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayın Görüntüleri Kaydedildi

Olay anı bir sağlık çalışanı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde sağlık çalışanlarının masaların altına saklandığı, B.G.'nin sağlık çalışanlarını bağırarak tehdit ettiği ve güvenlik görevlisinin B.G.'yi etkisiz hale getirdiği görülüyor.

Valilikten Açıklama

Kahramanmaraş Valiliği, olayla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, B.G.'nin hastaneye pompalı tüfekle girerek saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi. Ayrıca, B.G.'nin yanında bulunan çantanın içinde bomba düzeneği olduğunu söylediği ancak çantanın boş olduğu tespit edildi. B.G.'nin ifadesinde psikiyatrik tedavi gördüğünü ve kendisini iyi hissetmediğini, amacının kendisine zarar vermek olduğunu ve ikametine yakın olduğu için hastaneyi seçtiğini söylediği belirtildi. Olayda herhangi bir vatandaş veya sağlık çalışanı zarar görmedi.

"İntihar Etmek İstedim"

Polis merkezine götürülen B.G., sorgusunda kimseye zarar vermek istemediğini söyledi. Yıllardır uyuşturucu bağımlısı oğlundan eziyet gördüğünü ve bu nedenle de bunalıma girdiğini belirten B.G., oğlunun eziyetlerine daha fazla dayanamadığını ve intihar etmek istediğini, ancak bunu başaramadığını söyledi. B.G., kimseye zarar vermek niyetiyle hastaneye gitmediğini ve elindeki tüfeği gören olursa birileri belki onu öldürür diye hastaneye gittiğini ifade etti.

Pompalı tüfekle hastaneyi basan kadın, çalışanları rehin aldıKaynak: AA / Gökhan Çalı - Güncel

Cep Telefonu Güvenlik Hastane 3-sayfa Sağlık Güncel Suç

"
Benzer Videolar