Pınar Deniz hamilelik sürecini anlattı! ‘Kaan benden daha çok aşeriyor’

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Eylül ayında İtalya'da dünyaevine girmişti. Pınar Deniz hamilelik sürecinde yaşadıklarını anlattı. Gazetecilerle şakalaşan güzel oyuncu, Kaan benden daha çok aşeriyor bence dedi.

Kanal D'nin popüler dizisi 'Yargı'da 'Ceylin' rolüyle tanınan oyuncu Pınar Deniz, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile sade bir törenle evlendi. Roma'da gerçekleşen nikah töreninde Pınar Deniz özel tasarımı bir gelinlikle, Kaan Yıldırım ise beyaz bir takım elbiseyle göz alıcı bir görüntü sergiledi.

Vize sorunları nedeniyle Pınar Deniz'in ailesi Roma'daki nikaha katılamamıştı. Çift, aile üyeleriyle birlikte sade bir yemek düzenledi. Kaan Yıldırım, kayınpederi ile birlikte tezgah başında vakit geçirirken bu anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Hamile olan Pınar Deniz'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Kaan Yıldırım, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla müjdeli haberi duyurdu. Ünlü çiftin ilk bebeklerinin bir erkek çocuk olacağı öğrenildi.

'HAMİLELİĞİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM'

Pınar Deniz, hamileliğinin keyfini çıkardığını ve artık her şeyin açıkta olduğunu belirterek, "Erkek çocuğumuz olacak inşallah" dedi. Gazetecilerin bebeğin ismi hakkında soruları üzerine, Pınar Deniz, "Henüz belli olmadı" yanıtını verdi.

'KAAN BENDEN DAHA ÇOK AŞERİYOR'

Güzel oyuncu, "İnşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumu dünyaya getirip daha sonra projelerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Aşerme bende olmadı. İlk 3 ay biraz zor geçti. Sevgili annelere şimdiden hak veriyorum. Kaan bence benden daha çok aşeriyor." şeklinde sözlerini tamamladı.

Benzer Videolar