Perihan Savaş yıllar sonra anlattı! Şoke eden olay: 13 yaşında büyük travma

Usta oyuncu Perihan Savaş bilinmeyenlerini anlattı. Perihan Savaş, annesinin baskısından kaçmak için 13 yaşında gelin olduğunu söyledi. Yaşadıklarıyla ilgili detayı da anlattı.

Usta oyuncu Perihan Savaş, "Empati" programında samimi açıklamalarda bulundu. 13 yaşında evlendiği için yaşadığı travmayı, yıllar sonra programa konuk olarak anlattı. Savaş, kariyeri boyunca sayısız başarılı projeye imza atmış, deneyimli bir isim. Programda, bilinmeyen yönlerini de izleyiciyle paylaştı.

"Çalıştığım süre boyunca enerjik ve canlı hissediyorum. Çalışmadığım zamanlarda ise kendimi yorgun ve bunalmış hissediyorum. Bazen, 'bir süre ara vermeliyim' diyorum ama bu istek en fazla 10 gün sürüyor," diye itiraf etti 67 yaşındaki usta oyuncu.

"ÇOK ARAŞTIRIYORUM"

Savaş, oyunculuk kariyeri boyunca aynı rollerde sıkışıp kalmamak için çaba gösterdiğini belirterek, "İnandığım projelerde yer almak benim için çok önemli. Her zaman araştırıyorum, kendimi yenilemeye çalışıyorum. Sürekli film izliyorum, kitap okuyorum. Yaşadıklarımız, hayata bakış açımızı şekillendiriyor ve bu da rollerimize yansıyor," dedi.

İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Zübeyde Melek adında bir kızı ve Yılmaz Zafer'den Savaş Zafer adında bir oğlu olan Perihan Savaş, anneliği "Menfaatsiz sevginin en güzel örneği. Çocuklarınız için hep en iyisini istersiniz," sözleriyle özetledi.

Perihan Savaş ve annesi...

Ailesini anlatan Perihan Savaş, "Babam diş hekimiydi, annem ise oldukça tutucu bir kadındı. Hiçbir şeye izin vermezdi, peşimi hiç bırakmazdı," dedi. "Babam bana her zaman destek oldu," diyen ünlü oyuncu, annesinden çekindiğini ve Çukur dizisinde canlandırdığı "Sultan" karakterinde annesinden esinlendiğini ifade etti.

Haberin Devamı"
Benzer Videolar