Otomobiliyle bir çocuğun ayağını ezen adamı kalbinden bıçaklayarak öldürdüler

Ankara'nın kalbinde yaşanan trajik olay, Sefa Ç.'nin otomobilini park ederken dikkatsizliği sonucu bir çocuğun ayağını ezmesiyle başladı. Bu olay, iki taraf arasında büyük bir tartışmaya dönüşerek, kontrol edilemeyen bir kavgaya yol açtı.

KAVGADA CAN KAYBI

Olay, Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Sefa Ç. otomobilini kaldırıma park etmek için manevra yaparken yol kenarındaki çocuğu fark edemedi ve çocuğun ayağının üstünden geçti. Yaşanan kaza, Sefa Ç. ve çocuğun yakınları arasında şiddetli bir tartışmaya neden oldu. Tartışma kısa sürede fiziksel şiddete dönüşerek, iki taraf arasında arbede yaşandı.

TRAJİK SON

Kavgada Sefa Ç., çocuğun bir yakını tarafından kalbinden bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan Sefa Ç.'yi gören çevredekiler, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sefa Ç.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Sefa Ç., ne yazık ki doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Kavgadan sonra kaçan 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan çocuk ise tedavi altına alındı. Sefa Ç.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, şüphelilerin karakoldaki sorguları devam ediyor.

Otomobiliyle bir çocuğun ayağını ezen adamı kalbinden bıçaklayarak öldürdülerKaynak: Haberler.com / Rabia Dalkılıç - 3.Sayfa

3-sayfa Ankara Suç

Benzer Videolar