Osimhen' İngiltere yolcusu! 2 dev takım istedi

Galatasaray'a gelişi büyük yankı uyandıran ve kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Osimhen için 2 kulüp devreye girdi. İngiliz basını transfer iddiasını...

Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde sürpriz bir hamleyle Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katmıştı. Kiralık olarak gelen Nijeryalı golcü, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

İLK GOLLERİNİ ATTI

Osimhen, Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa karşısında ilk gollerini kaydetti. Ancak maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktı ve Rigas Skola ile oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasında forma giyemedi.

ARSENAL İLGİSİ

Öte yandan Osimhen'in geleceğiyle ilgili transfer haberleri de gündeme geldi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Arsenal, forvet hattını güçlendirmek için Osimhen'i transfer etmek istiyor. Arsenal'ın mevcut forvetleri Gabriel Jesus ve Kai Havertz'den daha etkili bir golcü aradığı belirtiliyor. Kulübün, Osimhen dışında 4 oyuncuyla daha görüştüğü iddia ediliyor.

CHELSEA'DEN REKABET

Osimhen'e olan ilgi yalnızca Arsenal ile sınırlı değil. Chelsea'nin de Nijeryalı golcüye uzun zamandır ilgi duyduğu ve transfer için Arsenal ile rekabet edeceği belirtiliyor.

PİYASA DEĞERİ 75 MİLYON EURO

25 yaşındaki Osimhen'in piyasa değeri, Transfermark verilerine göre 100 milyon Euro'dan 75 milyon Euro'ya düştü. Osimhen şu anda Galatasaray forması altında 2 gol ve 2 asistle oynadı.

Benzer Videolar