Önünde namaz kıldığı aracın altında kaldı

Nevşehir'in Sulusaray beldesinde, park halindeki bir aracın önünde namaz kılan adam, araç hareket edince aracın altında kalarak yaralandı. Olay, üzüm toplamak için kendi bağına giden otomobil sürücüsü Mustafa E.'nin aracının önünde yaşandı.

Olay sırasında, İsmail D. yan bağdan üzüm almak için Niğde'den gelmişti. Mustafa E.'nin aracını park ettiği yerde namaz kılmaya başlayan İsmail D., aracın hareket ettiğinin farkında değildi.

Bağından üzüm topladıktan sonra aracına binerek hareket eden Mustafa E., İsmail D.'ye çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık, jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araç altından çıkarılan İsmail D., sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

"SESLER TEYPTEN GELİYOR SANDIM"

Kazayı anlatan araç sürücüsü Mustafa E., aracından indiğinde İsmail D.'nin yarısının aracın altında kaldığını gördüğünü belirtti. Mustafa E., "Bağımdan üzüm aldıktan sonra aracıma binerek hareket ettim. Adam arabanın önünde namaz kılıyormuş. Secdedeymiş, görmedim. Aracın önünde bir engel olduğunu fark ettiğimde bir de ses geldi, 'Ölüyorum, kalıyorum' diye. Önce anlamadım, teypten geliyor zannettim. İndim baktım, adamın yarısı arabanın altında kalmış" dedi.

Önünde namaz kıldığı aracın altında kaldıKaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Jandarma 3-sayfa Sağlık Kaza

"
Benzer Videolar