Onuachu için Trabzonspor'a kötü haber! Süper Lig ekibi devreye girdi

Süper Lig'de transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve sık sık Trabzonspor'un gündeminde yer alan Nijeryalı santrfor Paul Onuachu için...

Süper Lig'de iyi bir başlangıç yapan Göztepe, transferde de iddialı adımlar atıyor. İlk dört haftada üç beraberlik ve bir galibiyetle namağlup bir şekilde 6 puan toplayan sarı-kırmızılılar, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

HAREKETE GEÇTİLER

13 Eylül'de sona erecek yaz transfer dönemi öncesinde, Göztepe Onuachu'nun transferini hızlandırmak için çalışmalara başladı. Onuachu'nun aynı zamanda Sport Republic şirketinin yönettiği Southampton'ın kadrosunda yer aldığını da hatırlatalım. Göztepe'nin hafta sonuna kadar transferi resmiyete kavuşturacağı konuşuluyor.

ROTA YENİDEN SÜPER LİG

Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle, 30 yaşındaki golcü oyuncu, rotasını yeniden Süper Lig'e çevirdi. Eski takımı Trabzonspor'un da Onuachu'yu kadrosuna katmak istediği biliniyor.

15 MİLYON EURO İSTİYORDU

Sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Southampton'ın, Onuachu'nun bir sezon daha kariyerine Türkiye'de devam etmesini istediği bildirildi.

Göztepe'nin ise Onuachu transferi konusunda oldukça istekli olduğu vurgulanıyor. Geçen sezon Trabzonspor forması giyen Onuachu, 25 resmi maçta 17 gol kaydetti. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçı sonrası forvet takviyesi yapacaklarını açıklamıştı.

Benzer Videolar