Olcay Şahan Edin Terzic'le görüştü! Kastamonuspor maçını analiz ettik

TFF 2.Lig ekiplerinden Altınordu'nun başında olan teknik direktör Olcay Şahan, hocalık kariyerine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Olcay Şahan, bir...

Altınordu'nun gençlere yönelik bir camia olduğunu belirten Olcay Şahan, HT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genç oyunculara ağabeylik yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Şahan, "Altınordu'nun gençlere yönelik bir camia olduğunu bütün Türkiye biliyor. Ben zaten her zaman ağabeylik yapan ve gençlere nasıl davranılacağını bilen bir insandım." dedi.

Şahan, 2. ligde futbol oynamasının hocalık konusunda bu lige hakim olabilmesi için olduğunu vurguladı. "Benim oynamadığım hiçbir şey kalmadı. 2. ligde futbol oynamamın nedeni de hocalık konusunda bu lige hakim olabilmem içindi. Futbolculuk kariyerimde nasıl tırnaklarımla kazıyarak geldiysem hocalık kariyerimde de aynı yolu hedef aldım." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Edin Terzic ile iletişim halinde olduğunu belirten Şahan, Terzic'in haftalık maç analizleri ve taktik önerilerinde bulunduğunu söyledi. "Edin Terzic ile haftada 3 kez konuşuyoruz ve maçlarımızı izliyor daha sonra görüntülü görüşme yapıyoruz. Maçları analiz ediyoruz. Mesela Kastamonuspor ile olan maçımızda 4-4-2 şeklinde oynamamızı tavsiye etti. Bu maçı sadece futbolcularımla değil hoca ekibimle de iyi tercihler yapıp kazandığımızı görüyoruz." dedi.

Eski takım arkadaşı Sosa ile de iletişim halinde olduğunu belirten Şahan, Sosa'nın Türkiye'ye geldiğinde beraber çalışacakları konusunda esprili bir şekilde konuştuğunu dile getirdi. "Sosa ile sürekli görüşüyorum, şu an o Arjantin'de. 'Türkiye'ye geldiğimde beraber çalışacağız' diyor. Ben de 'Tabii ki benim yardımcılığımı yaparsın' diye espri yapıyorum. Sonuçta ben hocalığa başladım, bir adım öndeyim." ifadelerini kullandı.

Benzer Videolar