Okullar tatil mi? 2 Ekim Salı okullar bugün tatil mi? Hnagi illerde okullar tatil edildi?

2 Ekim Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığı, birçok vatandaşın merakla beklediği bir konu haline geldi. Özellikle öğrenciler ve veliler, bu tarihte okulların kapalı kalıp kalmayacağını öğrenmek istiyor. Konu hakkında resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığı ise sıkça araştırılıyor. 2 Ekim'de okullar tatil mi? Bu sorunun cevabı, yetkililerin yapacağı resmi açıklamalarla netleşecek. İşte bu konuda son gelişmeler ve ayrıntılar...

OKULLAR TATİL Mİ?

Valilik yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm okullarda eğitim öğretim faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Aşırı yağışların neden olduğu su taşkınları ve heyelanların yaşandığı Zonguldak'ta, valilik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kod uyarısı verdiği Bartın'da, valilik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında, 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de belirtilen tarihte idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Soğuk Haber Gündem Eğitim Yaşam Tatil Son Dakika

"
Benzer Videolar