OKULLAR TATİL Mİ? 1 Ekim Kastamonu, Bartın ve Zonguldak’ta okullar tatil edildi mi?

Son günlerde ülkemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Özellikle Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yaşanan yoğun yağışlar ve fırtınalar, eğitimin aksamasına neden olabilir mi sorusunu gündeme getirdi.

OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'nin sarı kodla uyarıda bulunduğu 21 il arasında yer alan Bartın'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 1 günlüğüne tatil edildiği duyuruldu. Bartın Valiliği, vatandaşları sel, su baskını ve taşkın riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

1 EKİM KASTAMONU OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Kastamonu'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Valilik açıklamasında, 1 Ekim Salı günü tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği belirtildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bu tarihte idari izinli sayılacağı duyuruldu.

1 EKİM ZONGULDAK OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 günlük ara verildiği duyuruldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 1 Ekim Salı günü tüm resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarının, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarının tatil edildiği belirtildi. Engelli ve hamile kamu personeli de 1 Ekim tarihinde idari izinli sayılacak.

1 EKİM BARTIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın Valiliği, okulların tatil edildiğini duyurarak, 1 Ekim Salı günü il genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bu tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı açıklandı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Hava Durumu Soğuk Haber Zonguldak Kastamonu Bartın Eğitim Yaşam Tatil

"
Benzer Videolar