Okan Buruk'tan ameliyat sonrası ilk açıklama! Galatasaray'da son dakika gelişmesi…

Apandisit ameliyatı geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, taburcu oldu. Tecrübeli teknik adam, taburcu olduktan sonra ilk açıklamasını da yaptı....

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u 4-3 mağlup ettikten sonra, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş derbisine hazırlanırken, acil bir apandisit ameliyatı geçirdi. Operasyon başarılı geçti ve Buruk, dün akşam hastaneden taburcu oldu.

"Her şey yolunda. İşimizin başındayız. İyiyim," diyerek taraftarlarını rahatlatan Buruk, hastane çıkışında gazetecilere konuştu. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukçu da Buruk'a eşlik etti. Buruk, 28 Ekim Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinde takımının başında olacağını belirtti. Ayrıca yarın yapılacak derbi öncesi son antrenmanda da takımını çalıştıracağını açıkladı.

Galatasaray, Buruk'un sağlık durumu hakkında dün akşam bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Buruk'un öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirdiği belirtildi. Galatasaray Kulübü, Buruk'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Beşiktaş da Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kulüp açıklamasında, Buruk'un başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendiklerini ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediklerini belirtti. Beşiktaş ayrıca Galatasaray Kulübü camiasına da geçmiş olsun dileklerini iletti. TFF de Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Benzer Videolar