Öğretmen Kazasında Üçüncü Ölüm: Cafer Yıldız Hayatını Kaybetti

Ankara yolunda meydana gelen bir kaza sonucu, öğretmenlerden Cafer Yıldız hayatını kaybetti. 15 gün önce, bir kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu, öğretmen Hasan Kale ve sürücü Yahya Karaca hayatını kaybetmişti. Yıldız, 15 günlük yaşam mücadelesini hastanede kaybetti.

Kazaya ilişkin detaylar şöyle: 9 Ekim akşamı, Kayseri-Ankara yolunda, Kocasinan ilçesi Mahzemin Mahallesi'ndeki bir okulda görev yapan Oğuz Metin, Cafer Yıldız, Ömer Çelen ve Hasan Kale, evlerine dönmek için durağa gitmişlerdi. Bu sırada, mahalle sakinlerinden Yahya Karaca, hafif ticari aracıyla durağa gelerek öğretmenleri almıştı. Kavşaktan dönmeye çalışan hafif ticari araç, A.Ö. yönetimindeki bir kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle, kamyon pancar tarlasına savruldu. Olay yerine gelen jandarma, polis ve sağlık ekipleri, Hasan Kale'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Diğer 5 yaralı ise hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü Yahya Karaca da hastanede hayatını kaybetti.

15 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Kaza sonucu yaralanan 3 öğretmenden biri olan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cafer Yıldız, 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yıldız'ın cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. Yıldız, bugün kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Güvenlik Kayseri 3-sayfa Eğitim Güncel Ankara Kaza

"
Benzer Videolar