Nihat Kahveci'den Galatasaray değerlendirmesi: Icardi çok abarttı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u 4-3 mağlup eden Galatasaray'ın oyununu ve Okan Buruk'un diziliş tercihini eski futbolcu Nihat Kahveci değerlendirdi....

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde İsveç ekibi Elfsborg'u 4-3'lük skorla mağlup ederek gruptaki puanını 7'ye yükseltti. Maçın ardından eski Galatasaray futbolcusu Nihat Kahveci, Kontra programında maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MERTENS'İN İLK 11'DE OLMASI SÜRPRİZ OLDU

"Galatasaray'ın attığı 4 golün tamamını beğendim ama yediği 3 golü beğenmedim. Mertens'in ilk 11'de başlaması bana sürpriz oldu. Peterson kendi kalesine golü atana kadar maçın en iyi oyuncusuydu. Talihsiz bir an yaşadı ve top ona çarptıktan sonra ağlara gitti.

KALECİ GÜNAY, LİBERO GİBİ OYNADI

İlk yarının galibi her anlamda Galatasaray'dı. İkinci yarının galibi ise Elfsborg oldu. Elfsborg ikinci yarıda 3-1'lik bir skorla sahadan üstün ayrıldı. İlk yarıda Elfsborg'un Galatasaray ceza sahasına çok fazla girişi oldu. Kaan Ayhan ve Davinson'ın kritik müdahaleleri vardı. Günay kaleci olmasına rağmen bugün libero gibi oynadı. Kritik kurtarışları oldu. Her şeye rağmen Galatasaray Avrupa'da 3 maçta 7 puan topladı. İlk yarıda hiçbir sorun yoktu. Elfsborg'un en iyi oyuncuları kalecileriydi. Galatasaray'ın hücum hattında ise hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci yarıda ise skorun da verdiği rahatlamayla Galatasaray'ın savunmadaki zaaflarını gördük. Elfsborg'un attığı ilk gol çok şık bir goldu.

Galatasaray - Elfsborg maçı (VİDEO) daha fazla video için

ICARDI ÇOK ABARTTI

Elfsborg'un oyuncuları son paslarını iyi yapsalardı, çalımları daha iyi olsaydı ve Davinson ile Kaan Ayhan'ın müdahaleleri olmasaydı maç bambaşka olabilirdi. Icardi bugün her yerde oynadı. 6 numara, 8 numara, 10 numara... Her yerde. Bence bunun bir gerekliliği yok. O zaten var, ama bu kadar koşturmasına gerek yok. Biraz abarttı.

HAKEM NEYİ İZLEDİ ANLAMADIM

Yediğimiz 3 golde de Günay'ın yapabileceği hiçbir şey yoktu. İzlanda maçında 3 saniyede pozisyonları çözen bir hakem izledik. Bugün ne olduğunu bilmiyorum. Topun Barış Alper'in eline çarptığı pozisyonda hakem neyi izledi hala anlamadım. Açıkça söyleyelim, net bir penaltıydı. Davinson topu aldığında Elfsborg'un çok agresif baskısını gördük.

Benzer Videolar