Neşet Ertaş, Çankırı’da Anma Konseriyle Yaşatıldı

Halk ozanı Neşet Ertaş, "Bozkırın Tezenesi" olarak anılan ve türküleriyle gönüllere dokunan bir sanatçı, memleketi Çankırı'da unutulmadı.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir konserde, Neşet Ertaş'ın unutulmaz eserleri seslendirildi. Sanatseverler, "Gençliğin Avazı Bir Garip Yolcu Neşet Ertaş'ı Anma Konseri"nde unutulmaz bir gece yaşadılar ve türküleri cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdiler.

"Böyle mükemmel sanatçıları geçmişe teslim etmemeliyiz, onları sürekli anmalıyız," diyen bir vatandaş, Neşet Ertaş'ın mirasını yaşatmanın önemini vurguladı.

Konsere katılan Ozan Şahin Sicim, etkinliğin anlamına değinerek şunları söyledi: "Çok mutluyum. Gençler, böylesine değerli bir sanatçının ruhunu yaşattılar ve eserlerini seslendirdiler. Neşet Ertaş'ın türkülerini mükemmel bir şekilde yorumladılar, ellerine sağlık. Katılımcılar da büyük keyif aldı. Böylesine değerli sanatçıları sürekli anmalı, unutmamalıyız. Tüm sanatseverleri tebrik ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar."

Yerel Haberler Kültür Sanat Etkinlikler Neşet Ertaş Müzik Yerel Yaşam

Benzer Videolar