Murat Boz’dan Faris Akarsu’ya veda! ‘Hakkınız ödenmez’

Birçok ünlü ismin müzik öğretmeni olan Faris Akarsu, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Usta ismin öğrencilerinden olan Murat Boz, sosyal medya hesabından hocasına veda etti.

Ünlü müzik eğitimcisi ve birçok üniversitenin müzik bölümünün kurucusu Faris Akarsu, hayatını kaybetti. Akarsu'nun vefatı, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından duyuruldu.

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'ndan yapılan açıklamada, Akarsu'nun uzun yıllar boyunca verdiği emek ve yetiştirdiği sayısız öğrenciye değinildi. Akarsu'nun Batı Müziği, Kompozisyon ve Analizi, Piyano, Toplu İcra ve Batı Müziği Solfej dersleriyle müziğe olan tutkusunu ve bilgisini paylaştığı belirtildi.

Aşkın Nur Yengi, Ufuk Yıldırım, İzel Çeliköz, Çelik Erişçi, Ercan Saatçi, Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Asyalı ve Murat Boz gibi birçok ünlü ismin de hocası olan Akarsu'nun ölümü müzik dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

"NURLAR İÇİNDE UYUYUN"

Öğrencilerinden olan Murat Boz, sosyal medya hesabından Akarsu'ya veda etti. Boz, paylaşımında hocasına olan saygısını ve minnettarlığını dile getirdi.

Benzer Videolar