Muazzez Ersoy’dan ‘aşk’ sorularına yanıt! ‘Rahatımı hiç bozmayın’

Yılların eskitemediği sanatçı Muazzez Ersoy, önceki akşam Maslak'ta sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtlayan Ersoy, huzurlu ve rahat bir hayatının olduğunu söyledi.

Muazzez Ersoy, geçtiğimiz akşam Maslak'ta hayranlarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla da keyifli bir sohbet gerçekleştiren sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

“Yıllar geçti ama siz hâlâ aynı güzelliğinizdesiniz” diyen gazetecilere Ersoy, “Evet, zaman geçti ama ben geçmedim. Yeni Gazino'da ilk kez sahneye çıkıyorum ve burası gerçekten harika bir mekan. Umarım bundan sonra da buradayım. Her şeyin ilkini yapmak çok heyecan verici, sanki ilk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissediyorum.” dedi.

"GAZİNO SAHNESİ İHTİŞAM İSTER"

Giysileriyle ilgili övgülere Ersoy, “Burcu Sedef ve ekibine teşekkür ederim. Genç bir tasarımcı ama gerçekten çok başarılı, zaten diktiği kıyafetlerden belli değil mi? Bülent Ersoy da bu tarzı sever ve ben de seviyorum. Gazino sahnesi görkemli olmayı gerektirir. Eskiden sade kıyafetlerle çıktığımız dönemler de oldu ama sahneye çıktığımızda görkemli görünmek önemli. Herkesin bir tarzı var. Ben klasik Türk sanat müziği söylüyorum, Gülşen pop söylüyor, Ajda Hanım da pop söylüyor. Onların da farklı tarzları var, tıpkı seçtikleri eserler gibi. Bu da benim tarzım.” şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

"ARTIK YÜREK DAYANMIYOR"

Son zamanlarda yaşanan olaylarla ilgili görüşü sorulduğunda sanatçı, “Ülke olarak büyük acılar yaşadık. Bazen televizyonu kapatmak istiyorum, yapılanlara, o bebeklere yapılanlara tahammül edemiyorum. Evet, hayatta acı da var tatlı da, ancak bunlar çok büyük acılar. Artık kalbim kaldırmıyor. İnsanlık büyük bir sınavdan geçiyor. İki gün önce de savunma sanayimize bir saldırı oldu. Ama unutmayın, asla yılmayacağız. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha büyük işlere imza atacağız.” dedi.

"AŞK ÇOK YORUCU"

Özel hayatıyla ilgili sorulara ise, “Huzurlu ve rahat bir hayatım var. Aşk çok yorucu oluyor, bu yüzden huzurlu ve sakin bir hayat tercih ediyorum. Sakin, huzurlu bir hayat, oh ne rahat! Problemleri, sorunları kaldıracak gücüm yok. Rahatımı hiç bozmayın, kimin ne hali varsa görsün. Ama evlenmek isteyen evlensin, onları eleştirmiyorum.” şeklinde açıkladı. 

"
Benzer Videolar