Mourinho'dan genç futbolculara büyük şans

Mourinho, 15 eksik olduğu için altyapıdan takviye istedi. Sarı lacivertlilerin altyapı oyuncuları çift kale maç günlerinde Samandıra’da olacak ve A takımla...

Fenerbahçe, 13 futbolcusu milli takımlara katılan ve 2 oyuncusu sakatlanan kadrosuyla zorlu bir döneme giriyor. Teknik direktör Jose Mourinho, eksiklerin tamamlanması için altyapıdan destek istedi. Süper Lig'de bu hafta müsabakası bulunmayan Fenerbahçe, ilk maçını 20 Ekim'de Samsunspor deplasmanında oynayacak.

Milli oyuncuların dönüşüne kadar antrenmanlarda altyapı futbolcularından faydalanılacak. Genç yetenekler, çift kale maç günlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde deneyim kazanma fırsatı bulacaklar.

Fenerbahçe'den milli takımlara giden oyuncular şunlardır:

Mert Müldür, Samet Akaydın, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Yusuf Akçiçek (Türkiye), Livakovic (Hırvatistan), Bright Osayi-Samuel (Nijerya), Amrabat, En-Nesyri (Fas), Szymanski (Polonya), Djiku (Gana), Dzeko (Bosna Hersek).

Sarı lacivertli takımda sakatlığı devam eden Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat tedavilerine devam ediyor. Ayrıca sakatlığı bulunan İsmail Yüksek, bugün milli takım kampında doktora görünerek durumunun değerlendirilmesi bekleniyor.

Benzer Videolar