Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'i 1-0'lık skorla mağlup etti. Maç öncesinde 1.47 olan Fenerbahçe'nin galibiyet oranı, maç sonucunda 1.54'e yükseldi.

Misli yazarı Sabri Ugan, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'i yeneceğini tahmin ederek, bu maçı "Şampiyon Oran" bültenine ekledi ve karşılaşmayı "Canlı Sohbet" seçeneğiyle yayınladı.

Misli Yazarı Sabri Ugan'ın Yorumu

Fenerbahçe, derbi yenilgisinin ardından bu karşılaşmada bir rövanş almak için sahaya çıkacak. Bu maç, Fenerbahçe için bir "kendini yenileme" fırsatı olacak. Takımın eksikleri yok, sadece özgüven ve moral eksikliği var. Fenerbahçe'nin galibiyet şansı oldukça yüksek. Ancak, Union Saint-Gilloise, Belçika liginin alt sıralarında yer almasına rağmen çok mücadeleci bir ekip. Son dönemde Anderlecht ve Standard Liege ile oynadıkları maçlar golsüz bitti. Üçlü stoperle oynayan takım, güçlü bir savunma kurgusuna sahip. Ofansif olarak biraz sıkıntıları var. Galibiyetin anahtarı, oyun disiplinini bozmadan sabırla oynamak. Fenerbahçe, erken gol bulursa, yüksek pozisyonlu bir maç izleyeceğiz. Ancak, gol geç gelirse, durum tersine dönebilir. Beraberlik ihtimalini göz ardı etmemekle birlikte, Fenerbahçe'nin galibiyetinin daha az riskli olduğunu düşünüyorum. Las Palmas - Real Betis: 1-X Çifte Şans (1.28 yerine 1.30)

Misli yazarı Alper Öcal, Las Palmas - Real Betis karşılaşmasını "Şampiyon Oran" bültenine ekledi ve "Canlı Sohbet & Canlı İzle" seçenekleri ile yayınladı. Tahmine göre, Las Palmas maçı kaybetmeyecek.

Misli Yazarı Alper Öcal'ın Yorumu

Betis, hücumdaki eksiklikleri nedeniyle sezonunda beklentilerin altında kaldı. Lo Celso'nun eksikliği büyük bir sorun haline geldi. Geçtiğimiz hafta sonu, Mallorca'ya son dakika golüyle mağlup oldular. Savunmaları da açıklar veriyor ve Bartra'nın durumu belirsiz. Las Palmas, topa iyi sahip olan ancak gol atamakta zorlanan bir takım. Henüz galibiyetleri yok. Bu maçta galip gelemeyebilirler, ancak kaybetmeyeceklerini düşünüyorum. Braga - M Tel Aviv: Maç Sonucu 1 (1.34 yerine 1.36)

Misli yazarı Görkem Tezer, Braga - M. Tel Aviv karşılaşmasını "Şampiyon Oran" bültenine ekledi ve ev sahibi ekibin galip geleceğini tahmin etti.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Braga, yerel ligde inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Hücumda iyi işler çıkarıyor, ancak savunmada sorunları devam ediyor. İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv yerel ligde iyi sonuçlar alsa da, Braga'nın kadro kalitesi daha yüksek. Portekiz ekibi Braga, kendi evinde maçı kazanmaya yakın. Kuponlara önerim MS 1 tercihi olacak. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli'den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar