Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

Galatasaray, PAOK'a karşı evinde oynanan karşılaşmada 1.42'den 1.53'e yükselen bir oranla galibiyet için favori olarak gösteriliyor.

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı Sohbet" özelliğini sunan bu maçta, Misli yazarı Sabri Ugan Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan'ın Yorumu

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında elde ettiği galibiyetle moral ve form durumunu yükseltti. Kendi sahasında ve taraftarının önünde favori durumda. Kaleci Muslera'nın cezası nedeniyle oynayamayacak olması, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Hakim Ziyech'in yokluğu gibi eksiklikler mevcut. Özellikle Muslera'nın yokluğu önemli olsa da PAOK kalecisi Kotarski etkili bir performans sergiliyor. Zivkoviç'in de olmaması, PAOK'un hücum gücünü etkileyecek. Oranın yüksek olmamasına rağmen Galatasaray'ın kazanması riskini almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sürpriz olarak Gabriel Sara'nın golünü bekliyorum.

Nice, Real Sociedad ile oynadığı maçta 2.14'den 2.18'e yükselen bir oranla galibiyet için favori olarak gösteriliyor.

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan Nice – Real Sociedad maçında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Nice'nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık'ın Yorumu

Nice, geçen sezonun başlangıcından uzak olsa da son maçlarda oyun açısından toparlanma belirtileri gösteriyor. Moffi, Bouadoui ve Sanson sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Real Sociedad ise sezona kötü bir başlangıç yaptı. Avrupa'da iyi bir adım atmak istiyorlar. Zakharyan, Odriozola, Traore, Mendez ve Lopez sakatlıklarla mücadele ediyor. Ev sahibi takımın galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Girona, Vallecano ile oynadığı maçta 1.52'den 1.55'e yükselen bir oranla galibiyet için favori olarak gösteriliyor.

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı Sohbet & Canlı İzle" seçeneklerini sunan bu maçta, Misli yazarı Alper Öcal Girona'nın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal'ın Yorumu

Girona son üç resmi maçını kaybetti. Barcelona, PSG ve Valencia gibi güçlü rakiplere karşı zorlu bir fikstürle karşılaştılar. Özellikle Valencia maçında hücumda etkili olamamaları dikkat çekiciydi. Bir anlık konsantrasyon kaybıyla 2 gol yediler ve son 40 dakikada da etkili bir baskı kuramadılar. Vallecano ise Osasuna ve Atletico Madrid maçlarından 4 puan çıkardı, ancak savunmaları bu sezon sadece Getafe karşısında rahat edebildi. Girona kendi sahasında reaksiyon gösterecektir ve Vallecano'nun direnmesi zor olacaktır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli'den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Benzer Videolar