Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

Real Madrid – Alaves: İlk Yarı Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)                       

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Madrid – Alaves karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Real Madrid’in ilk yarıda galip geleceğini öngörüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Ligin formda iki ekibi karşı karşıya geliyor. Alaves son 4 maçından 3’ünü kazandı. Bu maçlarda daha az topla oynayan, reaktif bir takım görüntüsü sergilediler. Real Madrid deplasmanında da farklı bir durum beklemiyoruz, ancak bu seviye bambaşka bir seviye. Form tutmaya başlayan Mbappe'siyle Real Madrid, ilk yarıda maçı çözecektir.

Manchester City – Watford: İlk Yarı Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)                       

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Manchester City – Watford karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, Manchester City’nin ilk yarıda galip ayrılacağını tahmin ediyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Hafta sonu Arsenal maçı, Manchester City için zorlu ve yorucu geçti. Rakip 10 kişi kalınca, City ikinci yarıyı tek kalede hücum ederek tamamladı ve son saniye golüyle 1 puan aldı. Bu maçta kadronun en önemli oyuncusu Rodri, dizinden sakatlandı ve bir süre sahalardan uzak kalacak. Kaptan KDB de Arsenal maçında oynayamamıştı ve Watford maçında da oynayamayacak. Konuk ekip sezona iyi başladı ancak son 3 maçında sadece 1 beraberlik elde edebildi. Hafta sonu da Norwich City deplasmanından 4-1’lik yenilgiyle döndüler. Yorgun City’nin ikinci yarıda işi bırakmak istemeyeceğini düşünüyorum. İlk yarıdan maçı bitirmeye çalışacaklar ve ilk yarıda 1 gol en ideal seçenek.

Sevilla – Real Valladolid: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.49)                       

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Sevilla – Real Valladolid karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Sevilla’nın maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Valladolid, ligin en kötü savunmaya sahip takımı ve haliyle alt sıralarda yer alıyor. Bu maçta savunma oyuncusu Javi Sanchez takıma dönüyor. Orta sahada da Mario Martin oynayabilir. 4-5-1 sisteminin bozulmasını beklemiyorum. Sevilla da lige kötü başladı. Pimienta'nın geçen sezonki ilk yarı performansı, Las Palmas için çok umut vericiydi, ancak bu takım ikinci yarıdaki Las Palmas'a daha çok benziyor. Sow, Lokonga, Marcao ve Romero halen sakat. İleri uçta Ihenacho'nun oynaması bekleniyor. Juanlu Sanchez ise sağ bekteki yerini alabilecek. Aslında iki takım da güven vermiyor, ancak Sevilla bu takıma 13 yıldır yenilmedi. Bu sezon maç kazanmaya başlayacaklarsa bundan daha iyi bir rakip olamazdı. Ev sahibi galibiyeti öneriyorum. 2-3 gol aralığında geçmesi muhtemel bir müsabaka.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Benzer Videolar