Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

Anadolu Efes ve Fenerbahçe arasındaki maçta toplam sayı 157.5'in üstünde olacağına dair bir bahis önerisi bulunuyor. Misli yazarı Gökhan German'a göre, maçta en az 158 sayı atılacak. Oran 1.45 yerine 1.53 olarak belirtilmiş.

Gökhan German, iki takımın Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde karşılaştığını ve Anadolu Efes'in 83-82'lik skorla kazandığını hatırlatıyor. Efes, Euroleague'de deplasmanda Bologna'yı yenerken, Fenerbahçe ise evinde güçlü Olympiakos'u mağlup etmiş. Ancak Fenerbahçe'de sakatlıklar var. Wilbekın sezonu kapattı ve Tarık Biberoviç de sakat. Efes'te ise Hollatz oynamayacak. German, maçın çekişmeli ve yüksek skorlu olacağını ve 157.5 barajının aşılacağını düşünüyor.

İtalya'nın Belçika'yı yeneceği tahmin ediliyor. Oran 1.73 yerine 1.76 olarak belirtilmiş. Misli yazarı Ozan Gür, İtalya'nın kalan maçlarının çoğunu evinde oynayacağını ve liderlik için avantajlı olduğunu belirtiyor. Belçika ise Fransa'ya karşı topu daha çok kontrol etmesine rağmen rakibin savunmasını kırmakta zorlanmış. Gür, İtalya'nın Fransa kadar güçlü bir savunması olmasa da kazanmaya yönelik hamleleri başarıyla uyguladığını ve güç kantarında daha ağır bastığını düşünüyor. Alternatif olarak, toplam gol sayısı 2,3 bahsini öneriyor.

Letonya'nın K Makedonya Cumhuriyeti'ne yenileceği tahmin ediliyor. Oran 1.78 yerine 1.81 olarak belirtilmiş. Misli yazarı Mert Artun, Makedonya'nın geçen ay Faroe Adaları'ndan 1-1'lik beraberlikle döndükten sonra evinde Ermenistan'ı 2-0 yenerek liderliğe oturduğunu belirtiyor. Letonya ise Ermenistan'a 4-1 kaybetmiş ve evinde Faroe Adaları'nı 1-0'lık skorla yenmiş. Makedonya'da Zajkov cezalı. Artun, Makedonya'nın Letonya'ya karşı oynadığı son üç maçı da kazandığını ve bu serinin devam edeceğini düşünüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli'den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar