DOLAR 34,1212 0.02%
EURO 38,2130 0.08%
ALTIN 2.917,620,12
BITCOIN 21874681.25619%
İstanbul
24°

AÇIK

05:23

SABAHA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
18 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 09:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla ve “Canlı Sohbet” özelliğiyle dikkat çeken Göztepe – Fenerbahçe mücadelesinde Misli üyelerinin %59’u Fenerbahçe’nin 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Handikaplı Maç Sonucu (Ev Sahibi:1): 2

Göztepe’nin ateşli taraftarlarının desteğiyle heyecanlı bir karşılaşma izleyeceğimizden eminim. Göztepe ligdeki ilk maçında Antalya deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı, özellikle defans hattında bazı sıkıntılar yaşadılar. Teknik direktör Stoilov’un Fenerbahçe karşısında, Antalyaspor maçında olduğu gibi çift santraforla (Romulo – Kubilay) oynama ihtimalini düşük görüyorum. Ev sahibi takım, taraftarının desteğini arkasına alarak “dirençli” bir kadro sahaya sürecektir. Antalyaspor karşısında izlediğim Göztepe, evinde olsa bile Fenerbahçe’yi mağlup edebileceğine benzemiyor, ancak her maçın farklı bir hikayesi olur. Şampiyonlar Ligi yolundan çıkmak Fenerbahçe için hayal kırıklığı oldu. Lille karşısında yakalanan gol pozisyonları ise bir nevi teselli oldu. Fenerbahçe’nin şampiyonluk ve taraftarına kendini affettirme motivasyonuyla farklı kazanması beni şaşırtmayacak.

Ipswich Town – Liverpool: Maç Sonucu 2

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, “Canlı Sohbet” seçeneğiyle öne çıkan Ipswich Town – Liverpool maçında Misli üyelerinin %46’sı konuk ekibin galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: 2.5 Üst

Geçen sezon Championship’i ikinci sırada tamamlayarak ve en çok gol atan takım olarak Premier Lig’e geri dönen Ipswich Town, 22 yıl sonra yeniden Premier Lig’de. Omari Hutchinson’ın kiralık sözleşmesini satın aldılar. Muric ile kaleyi güçlendirdiler, Hull City’de başarılı bir sezon geçiren Greaves’i stoper olarak kadrolarına kattılar ve Manchester City’nin genç golcüsü Liam Delap’ı da transfer ederek her bölgede güçlendiler. Liverpool’da ise yeni bir dönem başladı. Uzun bir aradan sonra teknik direktör değişti. Arne Slot yönetimindeki Liverpool, hazırlık dönemini çok iyi geçirdi. Henüz kadrolarına yeni bir oyuncu eklememiş olsalar da rakiplerine kıyasla çok daha güçlüler. Sezonun ilk maçında iki takımdan da yüksek tempo bekliyorum. Önerim, 2.5 gol barajının aşılacağı yönünde.

 

Valencia – Barcelona: Maç Sonucu 2

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” özelliğiyle öne çıkan Valencia – Barcelona maçında Misli üyelerinin %67’si Barcelona’nın galibiyetle ayrılacağına inanıyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

La Liga’nın ilk haftasında Valencia, evinde Barcelona’yı ağırlayacak. Yarasalar, geçen sezonu orta sıralarda bitirdi. Bu sezon hazırlık maçlarında istedikleri sonuçları alamadılar ve transfer dönemini sessiz geçirdiler. Hansi Flick’i takımın başına getiren Barcelona ise hazırlık maçında Real Madrid’i yenerken; Man. City ve Milan ile berabere kaldı, Monaco’ya ise kaybetti. Dani Olmo’yu kadrosuna katan Barça, on numara pozisyonuna önemli bir transfer gerçekleştirdi. Girona’dan genç forvet Pau Victor da kadroya katıldı. Valencia deplasmanları genellikle zorlu olsa da Barcelona’dan sezona iyi bir başlangıç bekliyorum. Katalanların galibiyetini öneriyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP