Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar...

İzlanda ve Türkiye arasında oynanan maç 2-2 sona erdi.

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı Sohbet" özelliğine sahip İzlanda-Türkiye maçını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21'i maçı Türkiye'nin kazanacağını tahmin ediyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever'in tahmini: Karşılıklı Gol Var

Karadağ maçında takımımızın oyun anlamında iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak sonuçlandırma konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Normal şartlarda bu maç çok farklı bir skorla sonuçlanabilirdi. Yine de 2 maçlık bir galibiyet serisinden sonra İzlanda deplasmanına gidiyoruz. Evinde onlara karşı 3-1 galip gelmiştik. Deplasmanda, hava şartları ve yorucu yolculuk nedeniyle biraz daha zorlanabiliriz. Yine de taraf bahsinde bizim önde olacağımızı düşünüyorum. Bu maçla ilgili diğer tahminim ise KG Var. Galler - Karadağ: Maç Sonucu 1

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan Galler-Karadağ maçını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %74'ü karşılaşmanın ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanacağını tahmin ediyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan'ın Tercihi: Maç Sonucu 1 Galler liderlik için önemli bir maça çıkıyor. Öncelikle şunu söylemeliyim ki normal şartlarda Karadağ'ın puan çıkarması sürpriz olur. Galler galibiyetine verilen oran da oldukça tatminkar. Taraf seçeneği dışında alternatif olarak 2.5 gol üzeri de denenebilir. İyi şanslar dilerim. Almanya - Hollanda: Maç Sonucu 1

Misli'nin "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan Almanya-Hollanda maçını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32'si tercihini ev sahibi ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar'ın Tercihi: 2.5 Üst

Hollanda, Macaristan deplasmanında 1 puanı kurtardı. 10 kişi kalınan maçta beraberlik iyi bir sonuçtu. Van Dijk cezalı duruma düştü ve kritik maçta forma giyemeyecek. Defans kurgusunda sorun yaratabilir. Almanya, Bosna Hersek deplasmanında galip gelerek liderlik için avantajlı bir konuma geldi. Kazanırsa daha da rahatlayacak. Hollanda'dan cesur bir oyun bekliyorum. Karşılıklı gollerle maçın 2,5 üstüne taşınacağına inanıyorum. Misli'den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar