Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

Türkiye, Karadağ'ı evinde ağırladı ve Misli üyelerinin %50'si Türkiye'nin kazanacağını tahmin etti. Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever, Türkiye'nin kazanacağını ve maçta 1.5 golün üstünde gol olacağını düşünüyor.

Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamazken, kalede Uğurcan Çakır forma giyecek. Uğurcan, Süper Lig'in en formda kalecilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Atakan, ilk kez milli takım formasını giyebilecek. Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi tecrübeli oyuncular da kadroda yer alacak. Ferdi de hazır durumda. Türkiye'nin Karadağ'ı Samsun'da yenmesini bekliyoruz. Oranı yükseltmek için 1.5 üstü bahsi de eklenebilir.

Bosna Hersek, Almanya'ya evinde konuk oldu. Misli üyelerinin %40'ı Almanya'nın kazanacağını tahmin etti.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal, Bosna Hersek'in 0.5 golün üstünde gol atacağını düşünüyor.

Bosna Hersek, ilk maçında Hollanda'ya 5-2 mağlup oldu ancak attığı iki golle rakibini zorladı. Demirovic ve Edin Dzeko gollerini atan isimlerdi. Almanya favori olsa da Bosna Hersek'in de gol atma ihtimali yüksek görünüyor. Macaristan deplasmanında savunmaya yönelik bir oyunla 0-0'lık sonuçla 1 puan aldılar. Ancak Almanya karşısında sadece savunma yapmanın yeterli olmayacağını biliyorlar. Ev sahibi takım da gol pozisyonları bulacak. Kalede Neuer ve Ter Stegen'in olmaması ve hücum hattında Musiala ve Kai Havertz'in olmaması Almanya'yı zorlayabilir. Bosna Hersek 0.5 üstü, iyi bir seçenek.

Macaristan, Hollanda'ya evinde konuk oldu. Misli üyelerinin %42'si Hollanda'nın kazanacağını tahmin etti.

Misli Yorumcusu Onur Akpınar, maçta 2.5 golün üstünde gol olacağını düşünüyor.

Avrupa Şampiyonası'nda beklentileri karşılayamayan Macaristan, Uluslar Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapamadı. İlk iki maçta gol atamadılar ve sadece 1 puan alabildiler. Hollanda, Almanya ile liderlik mücadelesi verecek. Hücumda iyi bir görüntüye sahipler. Doğrudan hücum ediyorlar ve izlenmesi keyifli bir takım. Macaristan'ın da reaksiyon vereceğini düşünüyorum. Karşılıklı gollerle maçın 2,5 üstüne taşınmasını bekliyorum.

Misli'den yeni üyelere 50+50 TL bonus!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Benzer Videolar