Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

## Levain Kupası Maç Tahminleri: Niigata - Kawasaki F ve Yokohama Marinos - Nagoya

Misli'de "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı İzle" seçeneği bulunan **Niigata - Kawasaki F** maçı, Misli üyelerinin %19'unun en az 3 gol beklediği bir karşılaşma olarak öne çıkıyor.

Misli Yazarı Bora Ünal, bu maç için **Karşılıklı Gol Var** tercihinin daha olası olduğunu düşünüyor. Levain Kupası 1. ayağında, Kawasaki son 2 maçta attığı 9 golle büyük moral depolamış olsa da, Niigata için kupa maçı bir moral kaynağı olabilir. İki takımın güncel formlarına bakıldığında, karşılıklı gollerin mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Yine Misli'de "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı İzle" seçeneği bulunan **Yokohama Marinos - Nagoya** mücadelesinde ise Misli üyelerinin %23'ü Yokohama Marinos'un galibiyetine oynuyor.

Bora Ünal, bu maçta da **Karşılıklı Gol Var** tercihinin mantıklı olduğunu savunuyor. Hücumcu iki takımın mücadelesinde, ev sahibi Yokohama Marinos ligde son 4 maçtır kazanamamış olsa da, Nagoya'yı yenmek için sahaya çıkacaktır. Nagoya ise skoru tutarak turu kendi evine taşımak isteyecek ve fırsat bulduğunda gol arayacaktır. Bu nedenle, iki takımın da gol atma ihtimali yüksek görünüyor.

Misli'den yeni üyelere 50+100 TL bonus!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar