Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

Galatasaray, Alanyaspor'u evinde ağırladı ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Misli platformunda yer alan "Şampiyon Oran" bülteninde, Galatasaray - Alanyaspor mücadelesini kuponlarına ekleyen kullanıcıların %60'ı, Galatasaray'ın kazanacağını tahmin etmişti.

Misli yorumcusu Safa Can Konuksever, ilk yarı sonucunu 1 olarak değerlendirdi.

Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Avrupa'da RFS'yi de yenmişti ancak ikinci yarıdaki düşüş nedeniyle her iki maçta da skor avantajını koruyamamıştı. Alanyaspor maçı ise Sarı-Kırmızılılar için bir reaksiyon maçı niteliğindeydi. Osimhen'in yokluğu ve Sallai'nin oynayıp oynamayacağı belirsizliği, Okan Buruk'un kadroda fazla rotasyona gitmesini engelledi. Konuksever, Galatasaray'ın ilk yarıda evinde skoru elde edeceğini öngördü.

Gaziantep, Beşiktaş'ı konuk etti ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Misli platformunda yer alan "Şampiyon Oran" bülteninde, Gaziantep - Beşiktaş mücadelesini kuponlarına ekleyen kullanıcıların %74'ü, Beşiktaş'ın kazanacağını tahmin etmişti.

Misli yorumcusu Sabri Ugan, maç sonucunu 2 olarak değerlendirdi.

Ugan, Beşiktaş'ın karşılaşmadan galip çıkma ihtimalini yüksek gördüğünü belirtti. Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt karşısında sergiledikleri performans oldukça tatmin ediciydi. Tek handikap, o maçın yorgunluğu olabilir. Gaziantep'in direneceğini ve ev sahibi taraftarlarını mutlu etmek isteyeceğini kabul eden Ugan, bu maç için Beşiktaş'ın galibiyetini çok olası gördü.

Alaves, Barcelona'ya evinde konuk oldu ve karşılaşmayı 1-2 kaybetti.

Misli platformunda yer alan "Şampiyon Oran" bülteninde, Alaves - Barcelona mücadelesini kuponlarına ekleyen kullanıcıların %62'si, Barcelona'nın kazanacağını tahmin etmişti.

Misli yorumcusu Sezer Kenar, karşılaşmada 2.5 golün üstünü tercih etti.

Alaves, Getafe'ye kötü bir oyunla yenilmişti ve bu sezon ilk kez hücumda bu kadar etkisiz kalmıştı. Ancak genel olarak iyi bir oyun oynadıklarını da söylemek mümkün. Alaves, evinde iyi sonuçlar alıyordu. Barcelona ise Osasuna'dan 4 gol yiyerek ligde ilk yenilgisini almıştı ancak Young Boys'a galibiyetle biraz olsun moral bulmuştu. Hansi Flick yönetiminde seyir zevki yüksek maçlar oynuyorlardı ve özellikle deplasman maçları bol gole sahne oluyordu. Kenar, Alaves'in de motive olarak Barcelona'yı zorlayacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını öngördü.

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Benzer Videolar