Misli’de günün en Çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

## Futbol Maç Tahminleri: Heyecan Dolu Mücadeleler Bekleniyor!

**Manchester City - Fulham:** Manchester City, son iki maçında aldığı beraberliklerin ardından liderliğini kaybetti. Rodri ve De Bruyne'nin yokluğunda Fulham'a karşı zorlu bir maç geçirecekler. Fulham ise son iki maçını kazanarak iyi bir form yakaladı. Misli üyelerinin %47'si City'nin galibiyetini bekliyor, ancak Fulham'ın direnebileceği ve gollü bir maç olacağı tahmin ediliyor. **Misli Yazarı Özkan Öztürk** ise **2.5 Üst** seçeneğini tercih ediyor.

**Hatayspor - Trabzonspor:** Trabzonspor, Hatayspor'a karşı galibiyet arayacak. Misli üyelerinin %60'ı Trabzonspor'un galip geleceğini düşünüyor. Aboubakar'ın varlığı Hatayspor'a gol umudu verirken, Trabzonspor'un kazanma ihtimali yüksek gözüküyor. **Misli Yazarı Sabri Ugan** ise **Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst** tahmininde bulunuyor.

**Real Madrid – Villarreal:** Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Lille'a karşı yaşadığı şok yenilginin ardından Villarreal'e karşı reaksiyon göstermek isteyecek. Villarreal ise ligde iyi bir performans sergiliyor ve her maçında gol atıyor. **Misli Yazarı Alper Öcal** ise **Karşılıklı Gol Var** seçeneğini favorisi olarak belirtiyor.

**Misli'de Yeni Üyelere Özel Kampanya:** Misli'ye yeni üye olan herkes **50+100 TL** değerinde Misli Puan kazanıyor! Misli mobil uygulaması ile üye olarak siz de bu fırsattan yararlanın, **Şampiyon Oranlar** ile heyecan dolu maçları daha keyifli bir şekilde takip edin!

Benzer Videolar