DOLAR 34,1528 0.04%
EURO 38,2469 -0.02%
ALTIN 2.929,30-0,12
BITCOIN 22456312.1328%
İstanbul
24°

AÇIK

19:00

AKŞAMA KALAN SÜRE

Misli'de günün en çok oynanan maçları
6 okunma

Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 27, 2024 10:33
Misli'de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Bu Hafta Sonu Maç Tahminleri: Misli’den Öne Çıkan Karşılaşmalar

**

AC Milan – Lecce: Maç Sonucu 1

**

Misli üyelerinin %54’ü, Inter’i yenerek moral bulan Milan’ın Lecce karşısında galip geleceğini düşünüyor. “Şampiyon Oranlar” bülteninde yer alan bu maç, Misli’de “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleriyle sunuluyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın, Milan’ın 2.5 Üstü gol ile kazanacağını öngörüyor. Fonseca yönetimindeki Milan, hafta içi kritik bir Devler Ligi maçı oynayacağı için bu karşılaşmayı kolaylaştırmak isteyecek. Abraham, Moratalı, Leao ve Pulisic’in oluşturduğu hücum hattı oldukça tehlikeli. Lecce’de Krstovic, Dorgu ve Rebic, Milan’a zorluk çıkarabilir.

**

Paris Saint Germain – Rennes: Maç Sonucu 1

**

Misli üyelerinin %57’si PSG’nin Rennes’i yeneceğini düşünüyor. Bu maç da “Şampiyon Oranlar” bülteninde yer alıyor ve “Canlı Sohbet” seçeneği ile izlenebiliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık, “Karşılıklı Gol Var” seçeneğini tercih ediyor. PSG’de Donnarumma, Kimpembe, Asensio, Hernandez, Ramos ve Doue sakat. Rennes’te ise Doğan Alemdar ve Gomez sakatlıkları ile mücadele ediyor. Her iki takımın da gol bulması muhtemel.

**

Dortmund – Bochum: Maç Sonucu 1

**

Misli üyelerinin %49’u Dortmund’un Bochum’u yeneceğini düşünüyor. Bu heyecan verici mücadele, Misli’de “Şampiyon Oranlar” bülteninde yer alıyor ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri ile sunuluyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış, Dortmund’un ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor. Dortmund, Westfalenstadion’da oynadığı son iki maçta altı puan alarak iç sahada etkili bir performans sergiledi. Ancak geçen hafta Stuttgart’a 5-1 yenildiler. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Celtic’le oynayacak olan Dortmund, taraftarına kendilerini affettirebilmek için maça hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor. Bochum ise Almanya Kupası’nda elendikten sonra ligde henüz galibiyet alamadı. Savunmadaki sorunlar ve kadro kalitesi, Bochum’un bu mücadelede güçlü rakiplerine karşı direnmesini zorlaştırıyor.

**

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

**

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP