Misli’de 4.626 oranla 50 TL’ye tam 192 bin 468 TL kazandı! Son maçta gelen son dakika golü…

Misli’de Avrupa Ligi maçları başta olmak üzere pek çok lig ve turnuvada heyecan devam ederken; Misli üyeleri yine kazanmaya devam ediyor. Basketbolda ve...

Misli, "Şampiyon Oranlar" ile UEFA Avrupa Ligi, WNBA, Eurocup ve daha birçok lig ve turnuvadaki karşılaşmalara yüksek oranlar sunuyor. Normalin üzerinde oranlarla bahis yapma imkanı sağlayan Misli, yeni üyelerine 100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Bir Misli üyesi, dün oynanan maçlardan 11 tanesini seçerek bir kupon oluşturdu. Tüm maçlarda aynı seçimi yaparak toplam 4.626,41 oranlı kuponunu Misli Arena'da diğer üyelerle paylaştı.

Misli Arena, üyelerin kuponlarını paylaşabileceği, yorum yapabileceği ve Arena Puanları kazanabileceği bir platform. Üyeler, yaptıkları kuponlar üzerinden puan kazanarak platformda öne çıkabiliyorlar.

Bu üye, seçtiği 11 maça "İlk Yarı 1.5 Üst" oynadı. Yani oynadığı tüm maçların ilk yarısında en az 2 gol olması gerekiyordu. Kuponundaki 11 maçtan 9'unu son dakikalara kalmadan doğru tahmin eden üye için iki maç oldukça zorlu geçti.

Danimarka Kupası'nda oynanan Bronshoj - Bk Frem maçında, ilk gol 17. dakikada konuk ekipten geldi. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve üyenin kuponunda yer alan bu maç için umutlar tükeniyordu. Ancak 45+2. dakikada gelen penaltı golü, kuponun kaderini değiştirdi. Konuk ekip 2-0 öne geçti ve üye bu maçı da doğru tahmin etmiş oldu.

Üyenin kuponundaki son maç, Polonya Kupası'nda oynanan Nieciecza - GKS Katowice karşılaşmasıydı. Ev sahibi ekip 13. dakikada 10 kişi kaldı. Maçın ilk golü 19. dakikada konuk ekipten geldi. İkinci gol gelmezken, 45. dakikada ev sahibi ekip 1-1'lik beraberliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi ve üye kuponundaki son maçı da doğru tahmin etmiş oldu.

Misli üyesi, 4.626,41 oranı tutturarak 50 TL'ye 192 bin 468 TL kazandı. Bu kuponuyla Misli Arena'da günün "En İyi 20 Kuponu" arasına girdi.

Siz de Misli'ye üye olarak Misli Arena'da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak diğer üyelerle rekabet edebilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. "Canlı Sohbet" özelliği sayesinde maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirebilir, yorum yapabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena'da kazandığı ve diğer üyelere de ilham veren kupon:

Benzer Videolar