Milyarder statüsüne ulaştı! Selena Gomez serveti hakkında konuştu

Her zaman popüler olmayı başaran dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez serveti hakkında konuştu. Selena Gomez milyarder olmayı nasıl başardığını açıkladı.

Selena Gomez, 1,3 milyar dolarlık net servetiyle bu yıl ilk kez Milyarderler Endeksi'ne girdi. Hem oyuncu, hem şarkıcı hem de girişimci olan Gomez'e milyarder olmak nasıl hissettiği soruldu.

Independent'ta yer alan habere göre Gomez, "minnettarım" dedi. Dünyaca ünlü isim, kozmetik markası Rare Beauty hakkında, "Ürünleri beğenen herkese gerçekten minnettarım. Hayalimi gerçekleştirmelerini sağlayanlar onlar. Bu yüzden çok gururluyum ve mutluyum." şeklinde konuştu.

2017 yılında Gomez'e böbreğini bağışlayan arkadaşı Francia Raisa'yı da unutmamak gerek.

KOZMETİK MARKASIYLA MİLYARDERLER LİSTESİNDE

Selena, Taylor Swift ve Rihanna gibi isimlerle rekabet ettiği birçok alanda, "Kendi servetini en genç yaşta yapan milyarder kadınlar" listesine girmeyi başardı. Onu listeye taşıyan Rare Beauty, belki de güzel şeylerin nadir olduğunu vurguladı.

ÇOCUK SAHİBİ OLAMAMASI

Gomez, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Birçok sağlık sorunum nedeniyle hem kendimi hem de bebeğimi tehlikeye atacağım." açıklamasında bulundu.

Gomez, müzik yapımcısı Benny Blanco ile birlikte...

Benzer Videolar