Merakla bekleniyordu! Uzak Şehir’in yayın tarihi belli oldu

Başrollerinde Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ı buluşturan AyNA Yapım imzalı dizi Uzak Şehir’in yayın tarihi belli oldu. 11 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda bir annenin evladı için çırpınışları dikkat çekerken; dizinin sürükleyici hikayesinin de ipuçları veriliyor.

Kanal D'nin ekranlara getireceği yeni dizisi "Uzak Şehir", 11 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gülizar Irmak'ın kaleminden çıkan senaryoyu Ahmet Katıksız yönettiği dizinin kadrosu ve hikayesi büyük bir merakla bekleniyor.

Dizinin kadrosunda Ozan Akbaba, Sinem Ünsal, Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer gibi deneyimli ve başarılı oyuncular yer alıyor. Yayınlanan yeni tanıtımda, Alya Albora, kocasının ailesinin topraklarında zorlu bir mücadeleye girişirken oğlunu da yanına alıp Mardin'den ayrılmak istediğini dile getiriyor. Ancak karşısında, torununu Albora topraklarında büyütmekte kararlı olan kayınvalidesi Sadakat Albora'yı buluyor.

Alya, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için beş yaşındaki oğluyla Kanada'dan Mardin'deki Albora topraklarına geliyor. Ancak burada zorlu bir gerçekle karşılaşıyor: Albora ailesinden ayrılamayacak. Ailenin başı Cihan Albora, Alya'nın çabalarına kayıtsız kalmıyor ancak oğlunu yanına almasına da izin vermiyor. Geçmişin karanlık sırları ve bölgenin acımasız gerçeğiyle yüzleşen Alya, kendisini kocasının ailesiyle amansız bir mücadele içinde buluyor.

Albora ailesinin acımasız iktidar mücadelesini konu alan "Uzak Şehir", 11 Kasım Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Benzer Videolar