Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’dan yeni fotoğraflar! ‘Random’

Son dönemin en merak edilen çiftlerinden olan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan yeni kareler geldi. Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından o kareleri 'random' diyerek paylaştı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 33 yaşında, geçtiğimiz Mayıs ayında milli futbolcu Yusuf Yazıcı (27) ile evlenmişti. Bu sürpriz evlilik, Pamuk'un Instagram hesabında soyadını 'Yazıcı' olarak değiştirmesiyle duyurulmuştu.

Haberin Devamı

BABA EVİNE ZİYARET

Evliliklerinin ardından, Yazıcı, eşi Pamuk'u da yanına alarak Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan baba evine gitmişti. El öpmeye giden çift, Trabzon'un ünlü turistik yerlerinden olan Uzungöl'ü de ziyaret etmişti. Burada bol bol fotoğraf çektiren çift, Yazıcı ailesi ile de fotoğraflar çektirmişti. Bu mutlu anları sosyal medya hesaplarında paylaşan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Paylaşımları binlerce beğeni almış, güzel oyuncu fotoğraflarına '61' notunu düşmüştü.

Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından "Hot mom alert" notu ile paylaştığı fotoğrafta hamile olduğunu duyurmuştu.

Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. 'Random' notunu ekleyerek paylaştığı fotoğraflar binlerce beğeni aldı. Melisa Aslı Pamuk'un hayranları da yorumlar arasında yer alıyordu.

Haberin Devamı

Benzer Videolar