Mehmet Akif Üstündağ, Türk Voleybol Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) 6. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Akif Üstündağ, üçüncü kez başkanlığa seçildi. Üstündağ, voleybola olan hizmetlerini sürdüreceğini açıkladı.

Genel kurul sonrası açıklama yapan Üstündağ, yeniden seçildiği için duyduğu mutluluğu dile getirerek destek verenlere teşekkür etti. Türk voleyboluna hizmet etmeye devam etme kararlılığını vurgulayan Üstündağ, "Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Türk voleyboluna ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir süreç yaşıyoruz, güzel başarılar elde ettik. Önümüzdeki dört yıl boyunca durmadan çalışacağız. Olimpiyat sonunda buluşmak dileğiyle." dedi.

Üstündağ, genel kurulda yaşanan rekabeti de değerlendirerek, "Güzel bir sonuç elde ettik, güzel bir yarış oldu. Türk voleyboluna ve sporuna yakışan bir yarış oldu. Başkan adayı Gökhan Dinçer'i de canıgönülden kutluyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel görevler nasip etmesini rabbimden diliyorum." şeklinde konuştu.

Crowne Plaza Ankara'da düzenlenen genel kurulda başkanlık için Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer yarışmıştı. 218 oyun 121'ini alan Üstündağ, üçüncü kez başkanlığa seçilirken, Gökhan Dinçer 95 oy almıştı. 2 oy geçersiz sayılmıştı.

2016'dan bu yana görevini sürdüren Üstündağ, üçüncü kez başkanlığa seçilerek başarısını pekiştirdi. Mehmet Akif Üstündağ başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay ve Bahar Mert yer aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Yerel Haberler Politika Voleybol ankara Spor

Benzer Videolar