Mazhar Alanson’un kızı Melek Eda Alanson son yolculuğuna uğurlandı

Müzisyen Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson, Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Alanson, basın mensuplarına yaptığı açıklamada evlat acısının tarifsiz olduğunu ifade ederek, "Evlat sahibi olanlar bilir, söylenecek söz yok" dedi. Sanatçının eşi Biricik Suden, taziyelerini ileten herkese teşekkür ederek, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle yaşadığı zorlukları dile getirdi. Suden, "Mazhar metanetli durmaya çalışırken, ben arayıp Mazhar'dan daha çok bağırarak ağlıyorum. Bu durum Mazhar'ı olumsuz etkiliyor. Bu nedenle ricada bulundum" ifadelerini kullandı.

"BABALAR BUNUN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİR"

Sanatçı Orhan Gencebay, Eda Alanson'un babası için "Canı ciğeri evladıydı" diyerek, "Rabb'im her şeyi bilir. Allah gani gani rahmet eylesin. Evlat acısı hiçbir şeye benzemez. Allah hiçbir babaya anneye evlat acısı göstermesin. Nur içinde yatsın. Ben de babayım, babalar bunun ne olduğunu çok iyi bilirler. Allah sabır versin" şeklinde duygularını dile getirdi.

CENAZEYE PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Cenaze törenine, Mazhar Alanson'un oğlu Hilmi Alanson, MFÖ grubundan Fuat Güner, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, Türkiye İzci Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı ve İzzet Öz de dahil olmak üzere birçok isim katıldı. Melek Eda Alanson'un cenazesi daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mazhar Alanson'un kızı Melek Eda Alanson son yolculuğuna uğurlandıKaynak: AA / Ahmet Esad Şani - Güncel

Mazhar Alanson Kültür Sanat Magazin Güncel Sanat

"
Benzer Videolar