Mazhar Alanson açıkladı! Kızı Eda Alanson’un vefatı…

Usta sanatçı Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson (50), hayatını kaybetti. Mazhar Alanson, Eda Alanson'un kaybı sonrası Instagram hesabından paylaşım yaptı. Mazhar Alanson paylaşımında kızının cenaze töreniyle ilgili bilgi verdi.

Ünlü müzik grubu MFÖ'nün kurucularından Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson, 50 yaşında Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eda Alanson'un annesi ve Mazhar Alanson'un ilk eşi olan Hale Alanson, 2021 yılında vefat etmişti. Çift, 1972 ile 2002 yılları arasında evli kalmıştı.

Eda Alanson, babası Mazhar Alanson ile 2009 yılında "Kirpi" filminde birlikte rol almıştı. Gazetecilik ve metin yazarlığı yapan Eda Alanson, MFÖ'nün "AGU" albümünde yer alan "Muaf" şarkısının sözlerini yazmış, babası ise müziğini bestelemişti.

Mazhar Alanson, kızının vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım kızım melek Eda Alanson melek oldu. Yarın öğle namazı ile Fatih camiinden uğurlayacağız. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" dedi.

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden de Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, taziye dilekleri için teşekkür etti ve "Mazhar'ı arayıp ağlama halleri olmasın lütfen. Ayıptır, destek değildir bence gerçek de değildir ama hadi diyelim ki öyle... Büsbütün üzmemek olmamalı hedefiniz" ifadelerini kullandı.

Benzer Videolar