Masterchef’ten elenen Hakan’dan zehir zemberek sözler! ‘Hırsız’ yaftası ve tehdit…

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde elenen isim Hakan oldu. Hakan elendikten sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

MasterChef'te dün heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Rekabet kızışırken, Ezgi, Mehmet Şef'ten kaşık alma başarısını gösterdi. Bu, Mehmet Şef'in son iki yıldır ilk kez kaşık fırlattığı an oldu.

Haberin Devamı

Kaşık fırlatma heyecanı yaşanırken, MasterChef'in bu haftaki veda eden ismi Hakan oldu. Hakan'ın eleme sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Hakan, MasterChef ekibine teşekkürlerini sunarken, "Başından beri bazı olaylardan uzak durmaya çalıştım, ancak üzerime yapıştırılan 'hırsız' yaftası ve aldığım tehditler beni çok yordu. Sosyal medyada yapılan hakaretler ve kadın düşmanı gibi oluşturulan yanlış algılar acımasızcaydı. Yarışmayı başından beri takip edenlerin konunun gerçeğini bildiğini düşünüyorum. Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Saygının hak edilmesi gerektiğine inanıyorum. Yanlış bir şey yapıldığı için ne yaşından ötürü pozitif ayrımcılık yaptım ne de farklı bir şekilde davrandım. Yanlışın karşısında durmak her zaman iyidir. Gerekli olanı söyledim ve yaptım. Doğru duvar yıkılmaz," dedi.

Haberin Devamı

MESAJLAR ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Hakan, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Dün gelen linçler, tehditlerden ve küfürlerden sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Programın olay örgüsü, Nigar Hanım'ı neden potaya yolladığımı izleyenlerin anlayabileceğini düşünüyorum. Beni tehdit etmesi nedeniyle Nigar Hanım'ı potaya yolladım. Hem programda alenen tehdit etmesi, hem de eşinden gelen tehdit içerikli mesajlar ve 'Onu evinden aldıracağım' söylemleri nedeniyle bu kararı aldım. Daha önceki haksızlıkları, beni sürekli zan altında bırakması, yalan söylemesi ve alenen tehdit etmesi bu tutumumu sergilememin en büyük nedenleriydi. Programla hiçbir alakası olmayan eski zor günlerini ajitasyon yaparak anlatması da cabasıydı," ifadelerini kullandı.

EŞİNİN ATTIĞI MESAJ

Hakan, daha sonra Nigar'ın kendisine attığı mesajı da paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer alıyordu: "Merhaba ben Nigar'ın kocasıyım. Sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım."

Nigar yaptığı açıklamada, "Yapılmış olan bir hata var. Arkadaşlarımdan da sizlerden de özür diliyorum diye kaç kere bunu söyledim. Eşim bunu izliyor tabii. Çocuklar izliyor, ağlıyor. Ağlayınca eşim sinirlenince de gece mesaj atıyor. 'Ben de seni unutmayacağım' yazıyor," dedi.

Benzer Videolar