Masterchef’e veda eden isim belli oldu! Eleme gecesine kopya damga vurdu

Masterchef'e bir isim daha veda etti. En kötü tabağı yapan isim elendi ve Masterchef macerası sona erdi. Eleme gecesine kopya damga vurdu. Şefler duruma çok sinirlendi ve ürün değişimi gerçekleştirildi. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar...

Masterchef'te yaşanan bir olay, şefleri ve izleyicileri şaşkına çevirdi. Eleme gecesinde, yarışmacılar Eda ve Şirin'in kopya hazırlayarak kağıda yazdıkları ortaya çıktı. Bu durum şefleri şoke etti.

Mehmet Şef, Ezgi'nin cebindeki kağıdı fark ederek "Senin cebindeki kâğıt nedir?" diye sordu. Ezgi, Şirin'in verdiği bir not olduğunu ve onun yaratıcılık tabağı için ürün unutmaması için yazıldığını belirtti. Mehmet Şef ise, bir yarışmacının arkadaşının yemeği için malzeme listesini okumasının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, "Burada bir arkadaşınızın yapacağı yemeğin listesinin malzemelerini diğer bir arkadaşınız yukarıda okuyor. Sizin böyle bir hakkınız yok." dedi.

Kaan, yaşanan duruma tepki göstererek, "Öyle bir şey yok ya. Ne burası? Yarışıyoruz ya. Hak hukuk. Nerede hak hukuk? Ben çok sinirliyim ama hala da elim ayağım titriyor" dedi.

Somer Şef, Ezgi'nin cebindeki listeyi ele geçirerek "Senin şu anda cebinde bir liste var, doğru mu? Nereye attın? Alabilir misin onu görebilir miyiz o listeyi?" dedi. Listeyi okuyan Somer Şef, "Az önce Mehmet Şef'e dedim ki, eminim tatlı için ayrı tuzlu için ayrı liste yapmışlardır dedim. Liste hazırlanmış ve Ezgi'ye verilmiş" diye konuştu.

ÜRÜN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ

Şefler, kopya olayından sonra ürün değişikliğine gitti. Yeni ürün olarak "Mercan Köşkü" ile yaratıcılık belirlendi. Şefler, yarışmacıların hem taze hem de kuru mercan köşkünü kullanabileceğini açıkladı ve en kötü tabağı hazırlayan yarışmacı Masterchef'e veda etti.

ŞİRİN ÖZÜR DİLEDİ

Şirin, kısa bir konuşma yaparak, "Şefim Öncelikle, çok çok özür dilerim. Öncelikle sizden, sonra arkadaşlarımdan. Gerçekten bunun sonucunu düşünmeden bir şey yaptık. Yani yapmamamız gereken bir şey yaptık. Bir an boşluğumuza geldi. Çok özür dilerim" dedi. Mehmet Şef ise, "Vallahi Şirin bu boşluğumuza gelmemiş. Bazı şeylerin de üstünü örtmek iyi değil. Siz baya buna çalışmışsınız" dedi.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Danilo Şef'in tabağını yapan yarışmacılar arasından, en kötü tabağı yapan Ayşe, Masterchef'e veda etti.

Benzer Videolar