Masterchef Türkiye’de mavi takım büyük hezimet yaşadı! Demet Akalın’dan Muratcan’a olay yorum

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Mavi takımın iki kez kaybetmesinin ardından eleme adayları da peş peşe belli oldu. Masterchef izleyicisi olan Demet Akalın'dan Muratcan'a yorum gecikmedi. İşte detaylar...

Masterchef Türkiye'de haftanın iki dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım, talihsiz bir şekilde her iki oyunu da kaybetti ve büyük bir hezimete uğradı. Nigar, Eda, Nevzat ve Emre eleme adayı olarak belirlendi. Üçüncü takım oyununda ne olacağı ise büyük bir merak konusu.

Haberin Devamı

MAVİ TAKIMDA GERGİNLİK

Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından mavi takımda gerginlik yaşandı. Ezgi Muratcan, Semih'in tabağının lezzetiyle geçtiğini ve kendi tabağının geçerli olmadığını ifade etti.

Muratcan, oy kullanmaya geldiğinde, "Aşağı inen dörtlü konusunda memnuniyetsizliğinizi lütfen dile getirin. Hatalarımızı anlayalım ve bir sonraki oyunda daha iyi olalım. Neleri yanlış yaptığımızı bilmemiz gerekiyor" dedi.

DEMET AKALIN'DAN MURATCAN'A YORUM

Masterchef'i izleyen ve yorumlarını sakınmayan Demet Akalın, bir Twitter kullanıcısının Muratcan hakkında yaptığı yoruma yanıt verdi. Kullanıcının, "Dosta korku düşmana güven veren Muratcan yine şaşırtmadı..." yazısına karşılık ünlü sanatçı, "Yaa kopacağım çocuk resmen gün içindeki stresimi atıyor yaaa yine yenildi" şeklinde esprili bir cevap verdi.

Haberin Devamı

Eleme adayı olmasının ardından açıklama yapan Emre, "Yapamadığım için potada olacağım, bunun için mutluyum" dedi.

 

Benzer Videolar