MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: MasterChef haftanın kaptanı kim oldu? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar takım kaptanlığı için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan çiğköfte istedi. Masterchef'te 11. haftanın takım kaptanları belli oldu. İşte detaylar...

Mehmet Şef, Zübeyde'nin yarışmadan elenmesinin ardından yarışmacıları uyardı. Şef, yarışmacı sayısının azaldığını ve herkesin artık daha fazla çaba göstermesi gerektiğini vurguladı. Şef tabağı ve yerel ürünlerin önemine değinen Mehmet Şef, yarışmacıların yaratıcılıklarını ve takım çalışmasını geliştirmeleri gerektiğini belirtti. Zübeyde'nin elenmesine ilişkin olarak Şef, onun şef tabağı ve yorum tabaklarında daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti. Şef, "Artık geri dönüş yok, herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'İNANILMAZ YORGUNDU'

Nigar, Zübeyde'nin elenmesinden büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Nigar, Zübeyde'nin yarışmada yorgun ve hasta olduğunu ve performansının bu durumdan etkilendiğini ifade etti.

'3 MAYMUNU OYNAYAN KİŞİ'

Hakan, yarışmacılara taktığı lakapları açıkladı. Nigar'ın "3 maymunu oynayan kişi" olarak nitelendirilmesi dikkat çekti. Nigar, Hakan'ın bu sözlerine, "Bundan sonra onu oynayacağız demek ki, yani öyle istiyor" şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

TAKIM KAPTANLARI

En iyi çiğköfteyi yapan Semih, Mavi Takım kaptanı oldu. Kırmızı Takım kaptanlığı için de Muratcan'ı seçti.

Benzer Videolar