MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: MasterChef haftanın eleme adayları kimler? MasterChef 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. İlk etapta 7 çeşit yemek istendi. İkinci turda Portakallı Ördek beklendi. Birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu bölümünde, Kırmızı Takım ve Mavi Takım dokunulmazlık mücadelesine giriştiler. Şefler, yarışmacılara "7 bölge 7 ürün" konseptiyle menüler oluşturma görevi verdi. Nigar, Beyza ve Ezgi'nin cezası ise belli oldu. İşte yarışmadan öne çıkanlar:

Yarışmacılara Pirinç, fındık, nohut, peynir, kuzu, portakal ve zeytin verilerek lezzetli yemekler yaratmaları istendi.

Nevzat, Kerem'i Kırmızı Takım kaptanı olarak seçme gerekçesini açıkladı. Nevzat, Kerem'in kaptan olmak istediğini ve kaptanlık oyunlarında oldukça motive olduğunu belirtti. Aynı zamanda, Nevzat kendisini zorlayacak bir rakip seçmek istediğini ve bu şekilde rekabetin daha heyecanlı geçeceğini düşündüğünü söyledi.

KEREM'DEN İDDİALI SÖZLER

Nevzat'ın açıklamaları sonrasında Kerem, kendisinin yarışmada kolay bir rakip olarak görülmediğini ve Nevzat'ın onu zorlayacak bir rakip olarak seçtiğinden emin olduğunu ifade etti.

MAVİ TAKIM 1 YEMEĞİ UNUTTU

Yarışmacılar için verilen süre sona erdiğinde, Nevzat'ın portakalı kimseye vermemesi nedeniyle Mavi Takım 1 yemeği hazırlamayı unuttu. Nevzat, hatanın kendisinde olduğunu kabul ederek takımından özür diledi.

DOKUNULMAZLIK

Masterchef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım oldu.

CEZALAR AÇIKLANDI

Somer Şef, reçete okudukları için Nigar ve Ezgi'nin bireysel dokunulmazlık oyununa 5 dakika geç başlayacağını duyurdu. Beyza ise takım olarak kazandığı için bireysel dokunulmazlık oyununa 5 dakika geç başlayacak.

ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, ilk eleme adayı olarak Eda'yı seçti. Takımından en fazla oyu alan Nigar ise ikinci eleme adayı oldu.

 

Benzer Videolar